reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i mamy choineczke............
ubrana, taka metrowa zywa jodełka................slicznie pachnie i wogole jest sliczna!!!!

staram sie zrobic fotke, ale niestety jak nie ma swiatła dziennego to troszke zle wychodza..........

qrcze chyba dopiero teraz czuje, ze Swieta tuż tuż..................

reklama
ale pusteczki.........
ale tym razem mnie to nie dziwi!!!

u Nas przygotowania do swiat zakonczone, jeszcze tylko jakies kucharzenie mi zostało i tyle, mam sledziki, piernika.........jeszcze jakas sałateczke zrobie. Zaraz własnie wstawie ryz..........

aaaa i polecam kawke z syropem amaretto........mmmm własnie popijam :cool2::cool2:

Hej :)
Jestem i ja. Dzis bylo sprzatanie i male zakupy. Mamy... BodyMax :-p ;-) :tak: :cool2: :-) Już R ma zaaplikowane, ja poki co biorę jeszcze stare, a potem przerzucę się na BM ;-)

Ja nie spodziewam sie prezentow. Nawet mielismy z R plany co sobie pokupujemy, ale przez ostatnie kłótnie postanoliwismy nic nie kupowac. Dziś się umowilismy, że po prostu miło spędzimy razem święta i będziemy spędzać czas z Maciejkiem. A jak do tego jeszcze się wyspimy, to lepszych świąt mi nie trzeba :-) :-) :-)

czesc Dorotko :cool2::cool2:

R własnie mnie zapytał co chce pod choinke................hmmmmm
a ja sama nie wiem, u mnie w portwelu pustki, wiec nic mu nie kupie....wiec zeby było sprawiedliwie to ja chyba tez odpuszcze sobir prezent od Niego....

Mamy... BodyMax :-p ;-) :tak: :cool2: :-) Już R ma zaaplikowane, ja poki co biorę jeszcze stare, a potem przerzucę się na BM ;-)

Hahahahhahhahaaaaaaaa
my też mamy Body Max, 200 tabletek, a co, jak szaleć to szaleć :cool2: :cool2:
Ale aplikujemy dopiero od jutra, bo na opakowaniu jest napisane, żeby brać rano ;-) ;-)

Babki ale jestem szcześliwa !!! Byli dziś u nas nasi przyjaciele, którzy przyjechali po 4 latach ze Stanów. Co prawda wracają zaraz po Nowym Roku, ale ....... !!!!
Będą mieli dzidziusia !!! Pokazywali nam zdjęcia z USG, ale się poryczałam !! I co najlepsze, będzie to lipcowe dzieciątko !;-) ;-) ;-)

No my wreszcie tez mamy choineczkę . Jeszcze gołą ale najważniejsze, że już jest :)

Ciekawe jak Ani wyszły wypieki?? Jeden mój makowiec tak wyrósł, że zrobiła się mega dziura w środku między makiem a ciastem, hihi. Na szczęście to ten, który zostawiam w domu :-) Za to serniczek mniam, mniam :-)

aaaa i polecam kawke z syropem amaretto........mmmm własnie popijam :cool2::cool2:

oooo no proszę, a ja mam całą butlę włoskiego likieru amaretto od kochanej teściowej;-), który stoi jeszcze zamknięty bo jakoś nie miałam pomysłu do czego go używać ;-) ;-)
W takim razie w święta zacznę sobie "dolewać" do kawki.:tak: :tak:

Misja wykonana - jabłecznik-cynamonowy z orzechami i migdałami zrobiony i nawet smaczny:szok: czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja kulinarska.
Jutro robie makaron bo ten mak sie troszke ma moczyc:-)

reklama
Hahahahhahhahaaaaaaaa
my też mamy Body Max, 200 tabletek, a co, jak szaleć to szaleć :cool2: :cool2:
Ale aplikujemy dopiero od jutra, bo na opakowaniu jest napisane, żeby brać rano ;-) ;-)

hi hi, a my juz dzis bedziemy chcieli pewnie potestowac ;-) :-p
i pamietajcie, żeby jutro ten-teges, bo potem przez caly rok, hi hi

A tak w ogole to R chyba naprawdę na coś liczy, bo On nienawidzi tabletek a tym razem łyka bez żadnych oporów, hm... oj, bieda będzie jak to na mnie nie zadziała :szok: :szok: :szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry