reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

uuufff kaniemie z serc sie posypały........
lubie hepi endy hihih :cool2::cool2:

zapomniałam Wam wczoraj napisac o zakupach, Kuba dostał samochod, wywrotke z kierowca i ładunkiem kregli na przyczepce, teraz cały czas sie nim bawi.........

ja kupiłam sobie herbatke Lipton India mmmmm i kawke z syropami smakowymi, tzn. łos kupil mnie..........jest ostatnio dla mnie nadzwyczaj miły.....hehe:cool2::cool2:

nie mamy jeszcze choinki ani prezentopw dla rodzinki, ehhhhhh
nie mam do tego głowy ostatnio...........
jeszcze jutro dyzur fujjj

reklama
z porządków przedświątecznych to mi jeszcze zostało umyć podłogi i fajrant !

Ale dziś duuuuuuuużo mogę, bo mi spadł kamień z serca !

Babeczki moje kochane - dzis moj wielki dzien - bede PIEC - ostatnio cos upieklam z 10 lat temu.
Jak bedzie jadalne to nawet wezme na wigilie do rodzicow;-) .
Jeszcze zaplanowalam zrobic kluski z makiem - moja mama wszytsko szykuje wiec chce chociaz jedna potrawe zrobic - musze w koncu poczuc swieta:happy:.

Cześc kochane moje :-)
My juz po zakupach , teraz G. pojechał na łowy do media markt a ja mam kawe i troszke relaksu :tak:
Głowa mnie znowu boli ... tym razem od alkoholu :-p

Aniu w takim razie trzymam kciuki za Twoje wypieki :tak:

pochwale sie- kupiłam sobie zajefajna spódnice :tak: tzn. G. mi kupił w prezencie :tak:
Weronika dostanie lale i ksiązeczki o Kubusiu puchatku do czytania i taka fajna poduszke do siadania w kształcie krowy :tak:

Ale się cieszę, normalnie tak się cieszę, że wszystko się wyjaśniło !!!

:elvis:

Zaraz jedziemy po ostatnie zakupki, jakieś owoce, pieczywo no i oczywiście po Body Max hihihi

Aniu.G trzymam kciuki, żeby się wypieki udały !

reklama
Do góry