reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, a tak temat z innej paki, żeby troche przyjemniej się zrobiło ;)

Co byście chcialy dostac pod choinkę? Tak bez ograniczeń?

E_mamo - krótko mowiąc szykują się całkiem fajne święta :)

Dziewczyny, a czy szykujecie zgodnie z tradycja kilkanaście potraw? Bo na trzy osoby to mi sie oplaca ... Tzn zajrzy jeszcze siostra R z rodzinką, ale tylko tak symbolicznie. Robie więc tylko to co lubimy i mam nadzieje, że przez nastepny rok tez będzie taki, jak lubimy ;)

My na Wigilię jedziemy do rodziców, a rodzice nigdy ilością potraw się nie przejmowali :tak: :cool2: :-p

E_mamo - krótko mowiąc szykują się całkiem fajne święta :)

Dziewczyny, a czy szykujecie zgodnie z tradycja kilkanaście potraw? Bo na trzy osoby to mi sie oplaca ... Tzn zajrzy jeszcze siostra R z rodzinką, ale tylko tak symbolicznie. Robie więc tylko to co lubimy i mam nadzieje, że przez nastepny rok tez będzie taki, jak lubimy ;)

tak tak kochana, począwszy od drugiego dnia hihihihihi :tak: ;-) ;-) ;-)
Gdybym robiła Wigilię u siebie to zrobiłabym te najbardziej tradycyjne potrawy, które zawsze robiła moja mama. Ale w obecnej sytuacji robię tylko jedno danie. Myślę, że nie ma sensu robic nie wiadomo ile jedzenia na 3 osoby, tym bardziej że o wiele ciężej jest zrobić czegoś trochę niż za dużo.

Ja sobie teraz slucham Kaśki Groniec - Wariatka tańczy. Nie wiem czy znacie, ale ja uwielbiam tą piosenkę :-D Qrde, juz zapomnialam jak to przyjemnie posluchac sobie muzyki :)

A dzis po raz drugi odkąd Maciek jest na świecie bylam z R sam na sam. I tak jak za ostatnim razem... poszlismy na zakupy ;-) Ale dobre i to - urwalismy sie troche z pracy i pokupowalismy rozne duperele, a nie mielismy na to czasu od dawna.

Dziewczyny, a tak temat z innej paki, żeby troche przyjemniej się zrobiło ;)

Co byście chcialy dostac pod choinkę? Tak bez ograniczeń?

bez ograniczeń mówisz, hymmmmmm

1. spłata kredytu za mieszkanie
2. druga fura dla mnie
3. wybielanie zębów i cała gruntowna reperacja
4. praca poza domem w jakimś wypasionym biurze rachunkowym
5. Julka z super extra zajefajną nianią
6. większa pomoc dla mojej mamy....

hehhe i mogę tak jeszcze długo :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
A co do prezentów to ja bym chciala:

- wypasione sex wakacje w Brazylii (mam straszną chętkę na takie zajebiste wodospady, ktore tam są :tak: ). ale moga być też Edytkowe Bahama :-)

- lux ciuchy - to tak w skrocie, bo dlugo by wymieniać co mi się marzy w tym obszarze :szok: :szok: :szok: , ale na pewno jakąś luksusową bieliznę

- jakąś grę logiczną - uwielbiam

- sprzęt do ćwiczen, albo karnet na cały rok na fitness
- mieszkań na gwiazdkę się nie daje, więc tego nie wymieniam :-p

- extra plytę z muzyką - coś nowego, co mnie zachwyci

- fajna torebkę

- w sklepie Piotr i Pawel są rozne slodycze w kosmicznych cenach - np. 150 zl za paczkę ciastek albo jakiś czekoladek - też je chcę :cool2:

aaale jestem konsumpcyjna :szok: ale co tam - lubię miec różne duperele, oj lubię :tak: :tak: :tak:

-

Do góry