reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, a tak temat z innej paki, żeby troche przyjemniej się zrobiło ;)

Co byście chcialy dostac pod choinkę? Tak bez ograniczeń?

E_mamo - krótko mowiąc szykują się całkiem fajne święta :)

Dziewczyny, a czy szykujecie zgodnie z tradycja kilkanaście potraw? Bo na trzy osoby to mi sie oplaca ... Tzn zajrzy jeszcze siostra R z rodzinką, ale tylko tak symbolicznie. Robie więc tylko to co lubimy i mam nadzieje, że przez nastepny rok tez będzie taki, jak lubimy ;)

My na Wigilię jedziemy do rodziców, a rodzice nigdy ilością potraw się nie przejmowali :tak: :cool2: :-p

E_mamo - krótko mowiąc szykują się całkiem fajne święta :)

Dziewczyny, a czy szykujecie zgodnie z tradycja kilkanaście potraw? Bo na trzy osoby to mi sie oplaca ... Tzn zajrzy jeszcze siostra R z rodzinką, ale tylko tak symbolicznie. Robie więc tylko to co lubimy i mam nadzieje, że przez nastepny rok tez będzie taki, jak lubimy ;)

tak tak kochana, począwszy od drugiego dnia hihihihihi :tak: ;-) ;-) ;-)
Gdybym robiła Wigilię u siebie to zrobiłabym te najbardziej tradycyjne potrawy, które zawsze robiła moja mama. Ale w obecnej sytuacji robię tylko jedno danie. Myślę, że nie ma sensu robic nie wiadomo ile jedzenia na 3 osoby, tym bardziej że o wiele ciężej jest zrobić czegoś trochę niż za dużo.

Ja sobie teraz slucham Kaśki Groniec - Wariatka tańczy. Nie wiem czy znacie, ale ja uwielbiam tą piosenkę :-D Qrde, juz zapomnialam jak to przyjemnie posluchac sobie muzyki :)

A dzis po raz drugi odkąd Maciek jest na świecie bylam z R sam na sam. I tak jak za ostatnim razem... poszlismy na zakupy ;-) Ale dobre i to - urwalismy sie troche z pracy i pokupowalismy rozne duperele, a nie mielismy na to czasu od dawna.

Dziewczyny, a tak temat z innej paki, żeby troche przyjemniej się zrobiło ;)

Co byście chcialy dostac pod choinkę? Tak bez ograniczeń?

bez ograniczeń mówisz, hymmmmmm

1. spłata kredytu za mieszkanie
2. druga fura dla mnie
3. wybielanie zębów i cała gruntowna reperacja
4. praca poza domem w jakimś wypasionym biurze rachunkowym
5. Julka z super extra zajefajną nianią
6. większa pomoc dla mojej mamy....

hehhe i mogę tak jeszcze długo :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
A co do prezentów to ja bym chciala:

- wypasione sex wakacje w Brazylii (mam straszną chętkę na takie zajebiste wodospady, ktore tam są :tak: ). ale moga być też Edytkowe Bahama :-)

- lux ciuchy - to tak w skrocie, bo dlugo by wymieniać co mi się marzy w tym obszarze :szok: :szok: :szok: , ale na pewno jakąś luksusową bieliznę

- jakąś grę logiczną - uwielbiam

- sprzęt do ćwiczen, albo karnet na cały rok na fitness
- mieszkań na gwiazdkę się nie daje, więc tego nie wymieniam :-p

- extra plytę z muzyką - coś nowego, co mnie zachwyci

- fajna torebkę

- w sklepie Piotr i Pawel są rozne slodycze w kosmicznych cenach - np. 150 zl za paczkę ciastek albo jakiś czekoladek - też je chcę :cool2:

aaale jestem konsumpcyjna :szok: ale co tam - lubię miec różne duperele, oj lubię :tak: :tak: :tak:

-

Do góry