reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja sobie teraz slucham Kaśki Groniec - Wariatka tańczy. Nie wiem czy znacie, ale ja uwielbiam tą piosenkę :-D Qrde, juz zapomnialam jak to przyjemnie posluchac sobie muzyki :)

A dzis po raz drugi odkąd Maciek jest na świecie bylam z R sam na sam. I tak jak za ostatnim razem... poszlismy na zakupy ;-) Ale dobre i to - urwalismy sie troche z pracy i pokupowalismy rozne duperele, a nie mielismy na to czasu od dawna.

Uwielbiam tą piosenkę, ale mam ją w wykonaniu M. Rodowicz.

A co do drugiego punktu to cieszę się, że jest w końcu jakiś krok do przodu a nie wstecz, oby tak dalej !!!! :tak: :tak: :elvis:

reklama
tak tak kochana, począwszy od drugiego dnia hihihihihi :tak: ;-) ;-) ;-)
Gdybym robiła Wigilię u siebie to zrobiłabym te najbardziej tradycyjne potrawy, które zawsze robiła moja mama. Ale w obecnej sytuacji robię tylko jedno danie. Myślę, że nie ma sensu robic nie wiadomo ile jedzenia na 3 osoby, tym bardziej że o wiele ciężej jest zrobić czegoś trochę niż za dużo.
Zgadza się. Ja też nie robię w domu nicc n Wigilie, bo zawsze spędzamy ją u mojej mamy.No robię zazwyczaj jakieś jedne szybkie danko np.sledzie czy jakąs sałatkę pasująca do Wigiliii i juz.
Ile jest potraw jakoś nikt specjalnie nie liczy, no chyba że ja przy stole.;-)
Czesto wychodzi 12.:tak:

hi hi, ja tez chcę nowe zęby i w ogole jakaś gruntowna operację plastyczna nosa i takich tam... no, ewentualnie w ramach tego fitnesu mogę postarac się o jędrny tylek (na razie jak nim potrząsnę, to wszystko lata :-p ), smukłe łydki i twarde jak kamień szczuplusie uda... jejuuuu, i nosilabym obscenicznie krótkie miniówy i szpilki nawet, choć nie umiem w tym ustrojstwie kroku postawic ;-) :cool2:

Dasaria - oj nie postaralas się :-p :tak: Chyba ze juz wszystko masz - Twoj mąż taki ułożony i pewnie traktuje Cię jak krolewnę i wszystko już dziewczyno masz, hi hi

A- w sklepie Piotr i Pawel są rozne slodycze w kosmicznych cenach - np. 150 zl za paczkę ciastek albo jakiś czekoladek - też je chcę :cool2:

aaale jestem konsumpcyjna :szok: ale co tam - lubię miec różne duperele, oj lubię :tak: :tak: :tak:

-

Dobrze, że w Gdańsku nie ma filii tego sklepu uffffffffffff :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D

Oj ja też jestem konsumpcyjna :szok: ;-) ;-) ;-)
Uwielbiam puszczać kaskę i ona kompletnie się mnie nie trzyma:cool2:
A jakbym tak mogła poszaleć bez ograniczeń to drżyjcie narody, wykupiłabym pół Gdańska ;-) :-D

hej babeczki

wrocilismy z zakupow, na sama spozywke wydalismy 300 zl ehhhhhhh te Swieta

choinki brak, prezentow tez..........

bylismy u rodzicow R., Wigilia pewnie bedzie cos kolo 17...............wiec najprawdopodobniej beze mnie.............:dry::dry:

hi hi, ja tez chcę nowe zęby i w ogole jakaś gruntowna operację plastyczna nosa i takich tam... no, ewentualnie w ramach tego fitnesu mogę postarac się o jędrny tylek (na razie jak nim potrząsnę, to wszystko lata :-p ), smukłe łydki i twarde jak kamień szczuplusie uda... jejuuuu, i nosilabym obscenicznie krótkie miniówy i szpilki nawet, choć nie umiem w tym ustrojstwie kroku postawic ;-) :cool2:

Dasaria - oj nie postaralas się :-p :tak: Chyba ze juz wszystko masz - Twoj mąż taki ułożony i pewnie traktuje Cię jak krolewnę i wszystko już dziewczyno masz, hi hi

:szok: :szok: :szok: Gazela ale przecież TY jesteś laska na maxa !!!! i w takiej miniówie a'la pasek możesz śmigać bez najmniejszych kompleksów !!!

Dobrze, że w Gdańsku nie ma filii tego sklepu uffffffffffff :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D

Oj ja też jestem konsumpcyjna :szok: ;-) ;-) ;-)
Uwielbiam puszczać kaskę i ona kompletnie się mnie nie trzyma:cool2:
A jakbym tak mogła poszaleć bez ograniczeń to drżyjcie narody, wykupiłabym pół Gdańska ;-) :-D

hi hi, ja tez

mi to generalnie odwalilo po okresie ciąży i karmienia, bo nie moglam wtedy ciuchow kupowac - tzn nie oplacalo sie

i akurat skonczylam karmienie gdy byly wyprzedaże... oooooj - działo się :zawstydzona/y: :-p :cool2:

a co do wyjścia z R na zakupy - no rzeczywiście polepszylo się troszkę. Postanowilam na razie odpuscic. A ja tym razem zalatwiam konflikt od innej strony - w ramach świątecznych przygotowan kupilam tabletki żen-szenia ;-) :-p :laugh2: Zobaczymy - u nas jeszcze nigdy gadanie nie pomogło, wiec moze trzeba chwycic się "naturalnych" metod :cool2: :cool2: :cool2:

ide kapac malego, zajrze potem wiec bądźcie :)

No dobra, Maciek śpi, mężulo pojechał po choinę, a ja idę robić serniczka :-)

Co do prezentów to ja chciałabym:
- autko dla mnie, bo Ł. ciągle w pracy i wszędzie zapitalam na piechotę
- dobrą książkę
- elektroniczną wage kuchenną
- wakacje na Majorce
- super seksowną bieliznę
- jakąś fajną płytkę

Tyle by wystarczyło :-)

reklama
hej babeczki

wrocilismy z zakupow, na sama spozywke wydalismy 300 zl ehhhhhhh te Swieta

choinki brak, prezentow tez..........

bylismy u rodzicow R., Wigilia pewnie bedzie cos kolo 17...............wiec najprawdopodobniej beze mnie.............:dry::dry:

taaaaaaaaaa, no to całkiem simpatico :baffled: :baffled: :baffled:

U nas jest w planach Wigilia o 16, ale jak znam zycie......:wściekła/y:

Do góry