reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczynki kochane, w związku z tym że nie wiem czy jezscze bede miała tu okazję zajrzec chcę złożyć Wam

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA WSPANIAŁYCH, SPOKOJNYCH , RODZINNYCH ŚWIĄT, POCIECHY Z WASZYCH DZIECIACZKÓW. ŻYCZĘ WAM ROZWIĄZANIA WSZYTSKICH PROBLEMÓW, NAPARAWIENIA WSZYTYSKICH ZŁYCH MOMENTÓW. WIGILIA TO TAKI DZIEŃ KIEDY WIELE MOZNA SOBIE WYBACZYĆ. MOJA BABCIA ZAWSZE MÓWIŁA - TO CO ROBISZ I CZUJESZ WIGILIE - TO BEDZIESZ ROBIŁA CAŁY NASTEPNY ROK....NIECH WIEC TEN DZIEŃ BEDZIE PEŁEN CIEPŁA I MIŁOSCI, WZAJEMNEGO SZACUNKU I TOLERANCJI. KOCHAM WAS I CHCIAŁABYM MÓC UŚCISKAĆ KAŻDĄ Z WAS.​

:elvis:
:elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

PS. hmm to miała być choinką......:-p

Cześć Babeczki.
Mania prosiła, żeby wam złożyć serdeczne życzenia świąteczne i przesłać buziaki. :-)
Niestety nie będzie mieć narazie internetu, więc z bb nici :-(

Hej z wieczora :)

a kiedy Elfikowe sprawy się rozwiązuja? Teraaaaaaaz? :szok: :szok: :szok: Nie wiem czy już po, ale trzymam kciukaski i strasznie niecierpliwie czekam na wieści :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Chyba weekend juz sie zaczął i będą pustki na BB :)
A ja zostaje w W-wie i w zasadzie będę się nudzić :-p Ciekawe, czy ktoś mi potowarzyszy, bo postaram się zaglądać, hi hi

Jezu, dziewczyny tak mi strasznie smutno sie zrobiło jak przeczytałam zwierzaki :-( Kurcze mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. MUSI, nie może być przecież inaczej :no:

reklama
Gazelko, ja cie pewni nie potowarzyszę :-( , bo u nas od jutra zaczyna się bieganina po rodzince - jutro moi rodzice, w niedziele wigilia u teściów, potem moja babcia, a w poniedziałek moja siostra z rodzinką przychodzą do nas. Szczerze mówiąc, to trochę mnie męczy to bieganie i najchętniej to spędziłabym święta na Majorce :-)

Do góry