reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczynki kochane, w związku z tym że nie wiem czy jezscze bede miała tu okazję zajrzec chcę złożyć Wam

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA WSPANIAŁYCH, SPOKOJNYCH , RODZINNYCH ŚWIĄT, POCIECHY Z WASZYCH DZIECIACZKÓW. ŻYCZĘ WAM ROZWIĄZANIA WSZYTSKICH PROBLEMÓW, NAPARAWIENIA WSZYTYSKICH ZŁYCH MOMENTÓW. WIGILIA TO TAKI DZIEŃ KIEDY WIELE MOZNA SOBIE WYBACZYĆ. MOJA BABCIA ZAWSZE MÓWIŁA - TO CO ROBISZ I CZUJESZ WIGILIE - TO BEDZIESZ ROBIŁA CAŁY NASTEPNY ROK....NIECH WIEC TEN DZIEŃ BEDZIE PEŁEN CIEPŁA I MIŁOSCI, WZAJEMNEGO SZACUNKU I TOLERANCJI. KOCHAM WAS I CHCIAŁABYM MÓC UŚCISKAĆ KAŻDĄ Z WAS.​

:elvis:
:elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

PS. hmm to miała być choinką......:-p

Cześć Babeczki.
Mania prosiła, żeby wam złożyć serdeczne życzenia świąteczne i przesłać buziaki. :-)
Niestety nie będzie mieć narazie internetu, więc z bb nici :-(

Hej z wieczora :)

a kiedy Elfikowe sprawy się rozwiązuja? Teraaaaaaaz? :szok: :szok: :szok: Nie wiem czy już po, ale trzymam kciukaski i strasznie niecierpliwie czekam na wieści :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Chyba weekend juz sie zaczął i będą pustki na BB :)
A ja zostaje w W-wie i w zasadzie będę się nudzić :-p Ciekawe, czy ktoś mi potowarzyszy, bo postaram się zaglądać, hi hi

Jezu, dziewczyny tak mi strasznie smutno sie zrobiło jak przeczytałam zwierzaki :-( Kurcze mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. MUSI, nie może być przecież inaczej :no:

reklama
Gazelko, ja cie pewni nie potowarzyszę :-( , bo u nas od jutra zaczyna się bieganina po rodzince - jutro moi rodzice, w niedziele wigilia u teściów, potem moja babcia, a w poniedziałek moja siostra z rodzinką przychodzą do nas. Szczerze mówiąc, to trochę mnie męczy to bieganie i najchętniej to spędziłabym święta na Majorce :-)

Do góry