reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
może jakaś meliska, albo lepiej łyżka nervosolu?? i dobra herbatka do tego ?
nerwosolu nie mam w domu
wypiłam juz meliske

połoze Weronike spac i zrobie sobie kanapke i herbate
może mi przejdzie

Mojemu dziecku w nocy przebił sie 8 ząb! teraz wygladac bedzie super śmiesznie :tak: ma dwa dolne ząbki i 6 u góry :-D

nerwosolu nie mam w domu
wypiłam juz meliske

połoze Weronike spac i zrobie sobie kanapke i herbate
może mi przejdzie

Mojemu dziecku w nocy przebił sie 8 ząb! teraz wygladac bedzie super śmiesznie :tak: ma dwa dolne ząbki i 6 u góry :-D

Gratulacje dla Weroniczki !!!!
U nas górne 4 albo 5 wychodzą już z pół roku chyba, tak po jednym guzku:baffled:

Ja się solidaryzuję i właśnie wypiłam nervosol, fajnie działa bo niemal od razu tylko bardzo brzydko pachnie :no:
Jakaś dziś wrażliwa jestem na brzydkie zapachy :szok: Przecież nie jestem w ciązy na bank :no: :szok: :szok:

Ha!!!! Pierwsza na stronie 2000:-)
Pierwsza tez byłam na stronie 1000!!!!! hihihihihiii

a ja mam 5988............:szok::szok:

u mnie strona 1500 dziś hihihi :cool2: :cool2: :cool2:

Gratulacje dla Weroniczki !!!!
U nas górne 4 albo 5 wychodzą już z pół roku chyba, tak po jednym guzku:baffled:

Ja się solidaryzuję i właśnie wypiłam nervosol, fajnie działa bo niemal od razu tylko bardzo brzydko pachnie :no:
Jakaś dziś wrażliwa jestem na brzydkie zapachy :szok: Przecież nie jestem w ciązy na bank :no: :szok: :szok:
Weronice wlasnie wyszły górne czwórki. Wielkie te zębiska i tak sie zastanawiam gdzie sie zmieści reszta?? :eek:
ta jedna czwórka wychodziła tez bardzo długo za to druga przebiła sie tak jakby od razu w całości, dlatego tez Weronika wrzeszczała dzisiaj w nocy kilka razy i spała strasznie niespokojnie.
Co do tych zapachów to ja mam taki wrażliwy nos zawsze po @

Elfik fajnie, że jesteś, ale nie fajnie, że boli Cię głowa :elvis: w czółko !

A ja jestem dziś zestresowana jak przed jakimś super ważnym egzaminem...
Tak się nakręciłam tymi ostatnimi różnymi historiami, że mi się kiszki pozawijały w supełki, błeee

poczytałam zoo
i też mam mega stresa i co chwilę latam do kibelka :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Do góry