reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witajcie:-) !
jestem tylko na chwilę i od razu z życzeniami;) bo już nie będe miała okazji:)

odrobiny ciepła
dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku
dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro
w chwilach niepokoju,
życzę
w tę Wigilijną Noc
i kroczącym Nowym Roku

i312136.jpg

buziaki i do usłyszenia/zobaczenia w NR 2007!
elen

ja tez o tym mysle..............

qrteczka!!!
mam na dzieje ze wszystko bedzie git!!:happy::happy:

hej kochana !:-)

U mnie właśnie rozchodzi się zapach gotowanej kapusty kiszonej :sick: :sick: :sick:
W takich chwilach jak ta przeklinam moją otwartą kuchnię !
W całym domu śmierdzi :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

zaraz dołączą gotowane grzybki, pfeeeeeeee

Elen dziękujemy za piękne życzenia, dla Was również wszystkiego najlepszego w ten niezwykły czas i czekamy na Ciebie w Nowym Roku !!!

Dzień Dobry :-) Mam mega kaca :baffled: :eek: :-p :tak: Byli u nas zanjomi. Ta kumpela co Wam pisałam. Przyjechał tez jej mąz. On pił z Michałem, a ja z nia. Dobrze, że chata taka wielka bo mijalismy się podczas całej wizyty.
Poszłam spac późno i własnie zaliczyłam redbulla, 3 mandarynki, kawkę. Nabiurku mam jeszcze - dwa pączki, sok marchewkowy, kinder boueno :baffled: :-p :-p :elvis: :cool2:
Hhihih ale fajnie się dziś czuje..mimo kaca :tak: ;-) :-)

Wychodze dziś o 15 i jade do fryzjera, na manicure i solarium :rofl2: :wink: :yes: :rofl2: :crazy: :-) :tak:
ZYĆ NIE UMIERAĆ.

hej :)
Lilka, gratulacje, wiedzialam, ze sobie poradzisz. Bystra i zaradna z Ciebie dziewczyna :) Jesli chodzi o Mili, to wspolczuje trudnych początków. Każdej mamie leci trochę łez na początku :elvis:
Lilcia jestem z Ciebie dumna. Super!!! Wszytsko się zaraz unormuje i poukłada. Na poczatku jest cięzko bo sie tesni, nie jest sie zorganizowanym. Zobaczysz minie szybciutko i wszytscy beda szczesliwiii Całuje i trzymam kciuki:elvis: :elvis:

ja tez o tym mysle..............

qrteczka!!!
mam na dzieje ze wszystko bedzie git!!:happy::happy:
Kurde nei wiem o co biega. Chyba musze szybciorem isc na zwierzaki.

reklama
ja tez chce do fryzjera, na manicure i na solarke buuuuuu

chyba pociesze sie umyciem włosow, pomalowaniem paznokci i posmarowaniem sie balsamem brazujacym ;-);-)

ehhhhhh nic mi sie nie chce............mam tyle roboty a tylko jeden dzien mi został do Swiat, poza tym jeszcze wigilie spedze w robocie!!!

Do góry