reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witajcie:-) !
jestem tylko na chwilę i od razu z życzeniami;) bo już nie będe miała okazji:)

odrobiny ciepła
dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku
dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro
w chwilach niepokoju,
życzę
w tę Wigilijną Noc
i kroczącym Nowym Roku

i312136.jpg

buziaki i do usłyszenia/zobaczenia w NR 2007!
elen

ja tez o tym mysle..............

qrteczka!!!
mam na dzieje ze wszystko bedzie git!!:happy::happy:

hej kochana !:-)

U mnie właśnie rozchodzi się zapach gotowanej kapusty kiszonej :sick: :sick: :sick:
W takich chwilach jak ta przeklinam moją otwartą kuchnię !
W całym domu śmierdzi :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

zaraz dołączą gotowane grzybki, pfeeeeeeee

Elen dziękujemy za piękne życzenia, dla Was również wszystkiego najlepszego w ten niezwykły czas i czekamy na Ciebie w Nowym Roku !!!

Dzień Dobry :-) Mam mega kaca :baffled: :eek: :-p :tak: Byli u nas zanjomi. Ta kumpela co Wam pisałam. Przyjechał tez jej mąz. On pił z Michałem, a ja z nia. Dobrze, że chata taka wielka bo mijalismy się podczas całej wizyty.
Poszłam spac późno i własnie zaliczyłam redbulla, 3 mandarynki, kawkę. Nabiurku mam jeszcze - dwa pączki, sok marchewkowy, kinder boueno :baffled: :-p :-p :elvis: :cool2:
Hhihih ale fajnie się dziś czuje..mimo kaca :tak: ;-) :-)

Wychodze dziś o 15 i jade do fryzjera, na manicure i solarium :rofl2: :wink: :yes: :rofl2: :crazy: :-) :tak:
ZYĆ NIE UMIERAĆ.

hej :)
Lilka, gratulacje, wiedzialam, ze sobie poradzisz. Bystra i zaradna z Ciebie dziewczyna :) Jesli chodzi o Mili, to wspolczuje trudnych początków. Każdej mamie leci trochę łez na początku :elvis:
Lilcia jestem z Ciebie dumna. Super!!! Wszytsko się zaraz unormuje i poukłada. Na poczatku jest cięzko bo sie tesni, nie jest sie zorganizowanym. Zobaczysz minie szybciutko i wszytscy beda szczesliwiii Całuje i trzymam kciuki:elvis: :elvis:

ja tez o tym mysle..............

qrteczka!!!
mam na dzieje ze wszystko bedzie git!!:happy::happy:
Kurde nei wiem o co biega. Chyba musze szybciorem isc na zwierzaki.

reklama
ja tez chce do fryzjera, na manicure i na solarke buuuuuu

chyba pociesze sie umyciem włosow, pomalowaniem paznokci i posmarowaniem sie balsamem brazujacym ;-);-)

ehhhhhh nic mi sie nie chce............mam tyle roboty a tylko jeden dzien mi został do Swiat, poza tym jeszcze wigilie spedze w robocie!!!

Do góry