reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Wyprawa po prezenty zakończona sukcesem.
Młoda dostanie lalkę dzidziusia z wózkiem, tablicę ze znikopisem i organy. Ostatnie to pomysł tatunia
Kupiłam jej też sukienkę i jak jej przymierzyłam w domu to aż się poryczałam. Boże jaka ona jest słodka. Mój K mówi w pewnej chwili, weź jej wyjmij baterie bo się wyczerpią do świąt hehehe
Normalnie lalunia na maxa
Wiem, ze to nieskromne chwalić swoje dziecko, ale co mam innego do roboty hehe
Młoda dostanie lalkę dzidziusia z wózkiem, tablicę ze znikopisem i organy. Ostatnie to pomysł tatunia
Kupiłam jej też sukienkę i jak jej przymierzyłam w domu to aż się poryczałam. Boże jaka ona jest słodka. Mój K mówi w pewnej chwili, weź jej wyjmij baterie bo się wyczerpią do świąt hehehe
Normalnie lalunia na maxa
Wiem, ze to nieskromne chwalić swoje dziecko, ale co mam innego do roboty hehe
Lilka
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
padam na pyszczek
jestem na nogach od 5-19:sick: :sick:
jutro i pojutrze tak samo
chata lezy....brak choinki nadal
brak jakichkolwiek przygotowan do swiat....dzis kupiłam pierogi w swoim miesnym...
das alles....nie mam nic wiecej
moze ktoras przyjmie nas na kolacje wigilijna
padam na pyszczek
jestem na nogach od 5-19:sick: :sick:
jutro i pojutrze tak samo
chata lezy....brak choinki nadal
brak jakichkolwiek przygotowan do swiat....dzis kupiłam pierogi w swoim miesnym...
das alles....nie mam nic wiecej
moze ktoras przyjmie nas na kolacje wigilijna
Lilka
Ona śpi od 21 do 11 najczęściej, ale za dnia juz ją nie kładę.
No właśnie z tym spaniem Lilka bo wy też śpiochy jesteście i twoja Mili śpi długo jak moja Maja a w dzień wtedy też ci jeszcze zasypia czy już nie. Bo Maji to raz na tydzien nieraz się jeszcze zdarzy, że zaśnie na dwie godzinki, a tak to już nie.
Tusiu, Mili jak sie obudzi to po 3-4 godzinach idzie spac na 2-4 godziny
Lilka
co do pracy...wczoraj byłam na sklepie nr 1 od dzis jestem na sklepie nr 2, tu i tu bardzo mi sie podoba w sensie kolezenskim :-) al;e chyba bym wolała na 2-jce....jednak wiem ze tu mnie ''przezucili'' bym sie ze spokojem przygotowała na sklep nr 1...
a wiec jestem NOWA, dziewczyna ktora oprocz mnie najkrocej tam pracuje, jest dłuzej ode mnie o ponad miesiac i.....ja dzis w sumie byłam pierwszy dzien i strasznie mnie chwalą sobie :-) :-)
kase mam juz 'obcykana', naprawde zasuwam na niej niezle, a ta dziewczyna ponoc nie za bardzo....
mam szybkie ruchy
juz dzis obługiwałam i kasowałam dosc duze zamowienia
podoba mi sie!!!!
ale jest ciezko.....wstaje o 5 rano, robie sobie i Karolowi sniadanie,maluje sie,i w sumie wychodze
o 6 zaczynam prace i w domu jestem ok. 19 :sick: niestety
Mili strasznie teskni, ja za nia tez
dzis sie poryczałam w pracy za nia z tesknoty i jak wam to pisze mam łzy w oczach
ciezko mi....jej tez.....no ale juz czas...zreszta pocieszam sie tym ze kiedys musiało to nastapic....
takze narazie jest ok :-)
wolne mam od niedzieli 24-27.XII. czyli 3 dni :-)
no to znikam
posiedze chwilke z Karolem i ide spac bo oczy mi sie kleja
Buziaczki kochane
a wiec jestem NOWA, dziewczyna ktora oprocz mnie najkrocej tam pracuje, jest dłuzej ode mnie o ponad miesiac i.....ja dzis w sumie byłam pierwszy dzien i strasznie mnie chwalą sobie :-) :-)
kase mam juz 'obcykana', naprawde zasuwam na niej niezle, a ta dziewczyna ponoc nie za bardzo....
mam szybkie ruchy
juz dzis obługiwałam i kasowałam dosc duze zamowienia
podoba mi sie!!!!
ale jest ciezko.....wstaje o 5 rano, robie sobie i Karolowi sniadanie,maluje sie,i w sumie wychodze
o 6 zaczynam prace i w domu jestem ok. 19 :sick: niestety
Mili strasznie teskni, ja za nia tez
dzis sie poryczałam w pracy za nia z tesknoty i jak wam to pisze mam łzy w oczach
ciezko mi....jej tez.....no ale juz czas...zreszta pocieszam sie tym ze kiedys musiało to nastapic....
takze narazie jest ok :-)
wolne mam od niedzieli 24-27.XII. czyli 3 dni :-)
no to znikam
posiedze chwilke z Karolem i ide spac bo oczy mi sie kleja
Buziaczki kochane
tusia25
Lilka tyle godzin poza domem - współczuje :sick:
A co do Milenki to ona o ktorej sie kładzie i wstaje?
No i do Elfika PILNE!!! daj ten przepis na sałatke PLISS!!! muszę na święta choc sałatke zrobic i jutro bym nakupowała sobie do niej produkty. Na priva nawet ci napisałam.
A co do Milenki to ona o ktorej sie kładzie i wstaje?
No i do Elfika PILNE!!! daj ten przepis na sałatke PLISS!!! muszę na święta choc sałatke zrobic i jutro bym nakupowała sobie do niej produkty. Na priva nawet ci napisałam.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hej
Lilka, gratulacje, wiedzialam, ze sobie poradzisz. Bystra i zaradna z Ciebie dziewczyna Jesli chodzi o Mili, to wspolczuje trudnych początków. Każdej mamie leci trochę łez na początku
Lilka, gratulacje, wiedzialam, ze sobie poradzisz. Bystra i zaradna z Ciebie dziewczyna Jesli chodzi o Mili, to wspolczuje trudnych początków. Każdej mamie leci trochę łez na początku
reklama
Anikaa
Fan(ka)
dokładnie Lilka wspólczóje...ale wiedziałam ze sobie pradziszLilka tyle godzin poza domem - współczuje :sick:
...