reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ha nareszcie cos mi sie udało !
Z racji tego,że mój mąż szanowny raczył spędzić w domu dzisiaj 3 godziny to ja w tym czasie upiekłam ciasteczka ryżowe dla Weroniki. Poniewaz zabrakło mi masła ubrałam sie i poszłam do sklepu Leader Price bo mam go pod nosem. Rzadko kiedy tam zaglądam bo maja rzeczy marnej jakości tzn mieli bo od listopada połączyli sie z Tesco i juz można dostac tam normalne zjadliwe rzeczy. No ale do rzeczy :tak: wchodze do sklepu i w drodze po masło luknęłam na dział z zabawkami bo taki wyeksponowany. Wyobrażcie sobie,że kupiłam dziecku prezent na świeta!! Lale takiego dzidziusia i wózek w komplecie!! Wózek malutki w sam raz dla Weroniki do prowadzenia. najlepszw cena zestawu 19.99zł!!! Widziałm to tam juz wcześniej ale kosztowało 49.99 wiec nie kupiłam bo chciałam sie jeszcze rozejrzec. Ale taniej juz chyba nie znajde. Ale sie ciesze :-)
Fote wam wkleje wieczorem jak moja gwiazda pójdzie spac bo narazie ukryłam prezent w suszarni :-p

ide.....
siadłam tylko na chwile a juz BB otacza mnie swoimi lepkimi mackami :-p wieć uciekam i nawet nie czytam. Ide pralke właczyć, pozmywac i pościel przebrac.
Potem nadrobie
Tzn. wieczorkiem :tak:

zapomniałabym
wypuścili moja siostre ze szitala :tak: :-) :-D tzn ma już wypis ale czeka na męza az po nia przyjedzie.
hura !!!!!!!!!!!!!!!
I kupiłam sobie prezent na świeTA- TEN MA BYC OD RODZICÓW :zawstydzona/y:
tez wieczorkiem sie pochwale :tak:

A ja jestem zła dwa tygodnie temu zalicytowalam i odrazu wpłaciłam za prezent dla tesciowej i dla Majki a tu nie ma nie przyjechało, ale lipa, jestem wkurzona na maksa.:wściekła/y:

reklama
A ja jestem zła dwa tygodnie temu zalicytowalam i odrazu wpłaciłam za prezent dla tesciowej i dla Majki a tu nie ma nie przyjechało, ale lipa, jestem wkurzona na maksa.:wściekła/y:

Do mnie cale szczęście wszytsko podochodziło.Dziś w końcu dotarł tryptyk i już jutro w końcu zawiśnie na ścianie. Wkleje wtedy fotkę.:happy:

Tusia, a może te opóźnienia są w związku ze strajakami na poczcie?
Ja wiem, że one niby się skończyły, ale nawet wczoraj słyszłam, że nie do końca to prawda.:baffled:Niektórzy listonosze nadal pracują jak chca.
O!a może awizo nie trafiło do Twojej skrzynki....:baffled:
Może poproś tego sprzedawcę o podanie numeru nadania paczki i spradzisz sobie na poczcie.Być może paka tam leży, a Ty się nieporzebnie wkurzasz.

Do góry