reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
moja młoda śpi, obiad mam wczorajszy, wypiłam 2 kawy, nie mam co ze sobą zrobić !!! chyba "posiedzę w domu" hihihihi

Gazelka chciałam Ci powiedzieć, ze własnie spedziłam kilka ładnych minut na ogladaniu galerii Maciusia....i jestem pod wielkim wrazeniem tego co zobaczyłam. Maciuś jest juz taki duzy, śliczny i mądry :-) Zawsze czyściutki, ładnie ubrany i z takim mądrym spojrzeniem.
A to co jezscze przyszło mi do głowy w miedzyczasie. Jest z Ciebei sliczna , naturalna dziewczyna, kobieca i seksowa, wdzięczna i dziewczęc, o cudownych oczach, pieknej cerze i głębokim spojrzeniu. Cudo!!
I jezscze jedno : Jezu jaki Ty masz płaski brzuch :szok: :szok: :szok: :-p

Gazelka chciałam Ci powiedzieć, ze własnie spedziłam kilka ładnych minut na ogladaniu galerii Maciusia....i jestem pod wielkim wrazeniem tego co zobaczyłam. Maciuś jest juz taki duzy, śliczny i mądry :-) Zawsze czyściutki, ładnie ubrany i z takim mądrym spojrzeniem.
A to co jezscze przyszło mi do głowy w miedzyczasie. Jest z Ciebei sliczna , naturalna dziewczyna, kobieca i seksowa, wdzięczna i dziewczęc, o cudownych oczach, pieknej cerze i głębokim spojrzeniu. Cudo!!

dokładnie te same wrażenia miałam wczoraj ! :tak:

Młoda wstała, łosi zaraz będzie w domku, więc znikam do wieczorka babeczki !!!!

I Nianiu moja kochana,. mam jeszcze strasznie czerwonego buziaka po przeczytaniu tego co napisalas :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-) Ale poza tym gęba mi się śmieje - super czytać takie rzeczy :cool2: :cool2: :cool2:

I moze jeszcze sie przywitam - dzien doberek :) Dzis w pracy leniwie, a pogoda taka ze zaraz usnę, hi hi

Nianiu, ja kiedys uzywalam Super Memo. Świetna sprawa. To jest taki system, ze slowka sie fajnie wdrukowują w glowe. Potem na roznych kursach mialam o wiele bogatsze slownictwo niz reszta. Tylko czasem to jest frustrujące, bo niektorych slowek nie bylam w stanie sie nauczyc i ono wracaly i wracaly.... No i nie ma stopniowania - od początku uczysz się wszystkiego - bedzie więc słowo "daddy", ale tez jakieś elementy wojenne czy coś z fizyki ;-)
I w tym programie jest kilka części - jest chyba tez taka gramatyczna.

Jak dla mnie program super. Ale dziewczyny mają rację - systematyczność obowiązkowa. Ja na poczatku ambitnie zasunęłam sobie 100 slowek dziennie i po pewnym czasie mialam ich do powtarzania dziennie kilkaset:szok: :szok: :szok: Hi hi. No i wysiadka po jakiejkolwiek przerwie. Zreszta chyba po jakimś wlasnie "urlopie" zrezygnowalam z programu :zawstydzona/y: ;-) Ale gdzie ze 2 lata aktywnie sie uczylam i potem dlugo mi to procentowało.

reklama
Do góry