reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
no mam tego elmo ale coś mi szwankuje :-( około minuty leci ładnie a potem sie wyłacza :-(acha, jakby kogoś interesowało to w chomiku siedzi elmo ;-) ;-) ;-)
Jak sie ma sliczne dziecko to TRZEBA je chwalić koniecznie cykaj fotki w świeta i potem nam pokaż Julcie lalunieWyprawa po prezenty zakończona sukcesem.
Młoda dostanie lalkę dzidziusia z wózkiem, tablicę ze znikopisem i organy. Ostatnie to pomysł tatunia
Kupiłam jej też sukienkę i jak jej przymierzyłam w domu to aż się poryczałam. Boże jaka ona jest słodka. Mój K mówi w pewnej chwili, weź jej wyjmij baterie bo się wyczerpią do świąt hehehe
Normalnie lalunia na maxa
Wiem, ze to nieskromne chwalić swoje dziecko, ale co mam innego do roboty hehe
:-) wiem jaka, chciałam kupic na mikołaja Weronice ale łos sie uparł na klocki wiec sa klocki a farme juz sprzedali :-(a Elfik wiesz ja Kubie tez kupiłam prezent w Liderze (taka farma tez za 19,90) Kuba niestety juz ją znalazł i barrdzo mu isę podoba
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja sie ciesze bo inaczej misiałabym wiecej kasy wydac a moje dziecko to psuja mała niestety.w legionowskim Leaderze dokładnie te same lale --super czasem wyhaczyc cos taniego
ide usypiac Kube -dopiero - później postaram się wpasc
Będe jej droższe zabawki kupowąc jak nauczy sie szanowac a z lali będzie zadowolona bo ona na punkcie dzidzi ma obsesje
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby.........moge isc do domu?????????
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05