reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

w legionowskim Leaderze dokładnie te same lale --super czasem wyhaczyc cos taniego :)
ide usypiac Kube -dopiero - później postaram się wpasc

reklama
acha, jakby kogoś interesowało to w chomiku siedzi elmo ;-) ;-) ;-)
no mam tego elmo ale coś mi szwankuje :-( około minuty leci ładnie a potem sie wyłacza :-(

Wyprawa po prezenty zakończona sukcesem.
Młoda dostanie lalkę dzidziusia z wózkiem, tablicę ze znikopisem i organy. Ostatnie to pomysł tatunia :zawstydzona/y: :wściekła/y:
Kupiłam jej też sukienkę i jak jej przymierzyłam w domu to aż się poryczałam. Boże jaka ona jest słodka. Mój K mówi w pewnej chwili, weź jej wyjmij baterie bo się wyczerpią do świąt hehehe
Normalnie lalunia na maxa:szok: :laugh2:
Wiem, ze to nieskromne chwalić swoje dziecko, ale co mam innego do roboty hehe
Jak sie ma sliczne dziecko to TRZEBA je chwalić :tak: koniecznie cykaj fotki w świeta i potem nam pokaż Julcie lalunie :tak:

a Elfik wiesz ja Kubie tez kupiłam prezent w Liderze (taka farma tez za 19,90) Kuba niestety juz ją znalazł i barrdzo mu isę podoba
:-) :tak: wiem jaka, chciałam kupic na mikołaja Weronice ale łos sie uparł na klocki wiec sa klocki a farme juz sprzedali :-(

w legionowskim Leaderze dokładnie te same lale --super czasem wyhaczyc cos taniego :)
ide usypiac Kube -dopiero - później postaram się wpasc
ja sie ciesze bo inaczej misiałabym wiecej kasy wydac a moje dziecko to psuja mała niestety.
Będe jej droższe zabawki kupowąc jak nauczy sie szanowac :tak: a z lali będzie zadowolona bo ona na punkcie dzidzi ma obsesje :tak:

reklama
Do góry