reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc,
ja niestety tylko z doskoku - musze popracowac:eek: :baffled: - wynik wczesniejszego wyjscia z pracy - nie ma lekko;-) .

Za to misja sie powiodla - prezenty zakupione - zostal tylko Jas - ale podolam pojutrze:-) .

Po za tym zakupilam sobie programik do nauki wloskiego i stukam - ale w nim najwazniejsza jest konsekwencja - czyli codziennie zagladanie do niego (szykuje powtorki, ktore bez systematycznosci sie rozrosna i mi sie odechce), wiec na razie znikam - ide sie uczyc i pracowac - zajefajnie brzmi kontra wasze piwko, winko (ale w moim przypadku to i tak kiszka;-) )

Klaudio ja twierdze ze dopiero 16 tydzien;-) , pamietam jak dyskutowalysmy jak sie dokladnie mowi z tymi tygodniami - ja zanizam:-) - oddalam od siebie wizje dwojki malcow na raz:baffled: :-) :tak: :-D

Klaudio ja twierdze ze dopiero 16 tydzien;-) , pamietam jak dyskutowalysmy jak sie dokladnie mowi z tymi tygodniami - ja zanizam:-) - oddalam od siebie wizje dwojki malcow na raz:baffled: :-) :tak: :-D
:tak: ja tez zaniżałam :tak:
Aniu fajnie być w ciązy no nie? :tak:

Moja siostra moze jutro do domu pójdzie :tak: ma słabe skurcze ale lekarze juz nic na to nie moga poradzic, tak musi byc i jesli do jutra nic sie nie zmieni to wieczorem ja wypisują- n święta bo potem spowrotem do szpitala idzie

Elfiku, Pewnie gdy zmienialam zdjęcie w suwaczku, to się link usunął.

Na razie tak na bieżąbo użyj tego:

zdjęcia Maciejka

Trochę Was nadrobilam.

Lilka - gratuluje pracy. Trzymaj się i pisz jutro jak poszło :tak: :-D

Aniu G - ale suuuper że z maluszkiem w porządku. Czekam na zdjęcie. Powiedz, czy to są takie same emocje jak przy pierwszej dzidzi, czy juz troszkę inaczej? Pamiętam jak Aga R pisala, że ona już wie czego się spodziewać i sie tak nie ekscytowala jak my. Mowila ze się boi... A jak u ciebie?

reklama
Do góry