reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jezscze chciałam napisać, ze moje dziecko ma ostatnio ciśnienie na następujące rzeczy
:
1. pisiu co oznacza rysowanie...i to nie koniecznie na kartkach. Tym sposobem mamy wiec wymazane z kilka ścian w naszym salonie:baffled:

2. tutis co oznacza Teletubisie. Minium dwa razy dziennie:-p :baffled: i jak chce spokoju powinnam mu je właczyć. Cieszy sie z nimi, tanczy, wymienia imiona, no komedia. Wczuwa sie jak stary :tak:

3. oglada jezscze Muppets Show (mamy na kompie kilka zgranych odcinków) , Pszczólke Maje ( płyta z gazety) i Kot w butach (tez z gazety)

Rośnie z niego typowy chłop. Daj mu pilota to od telewizora sie nie ruszy.
Miazga.

reklama
Nianiu - mam nadzieję, że zmienisz prackę na taką która w 100% CIę usatysfakcjonuje :tak: :tak: :tak: :-)

ja tez mam nadzieje :-p obie opcje które teraz sie dzieją są zajebiste i obie dały by mi mega satysfakcje:tak:

Kanapki z boczkiem? kurde niam niam ale mi sie zachciało:cool2: ide po browra, musze czymś kiszki zapłenić bo juz jestem po obiedzie a tu mi kanapki z boczkiem chce..:baffled:
zaraz wracam z browarem:-p

reklama
Do góry