reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

W moim przypadku tez jest inaczej niz przy Jasiu.
Duzo spokojniej podchodze do ciazy - nie czytam o kazdym tygodniu w necie:-) , brak juz tej ekscytacji - jest duzo spokojniej emocjonalnie. Za to duzo wiecej obaw jak to wszytsko ogarnac pozniej....

reklama
Aniu, chyba wszyscy teo sie boją :) Tez duzoo tym myslalam i mam stracha jak nie wiem :-) ;-) Ale od wszystkich slysze, że z dwojką latwiej. Co prawda trudno mi jakoś w to uwierzyć ;-) ale trzeba się jakoś pocieszać :-p :laugh2:

Ja wiem ze sie ulozy 0 innej opcji nie ma, ale tryb pracy Macka uswiadamia mi ze bede z tymi obowiazkami troszke sama. Maciejka nas uwielbia, dba o nasz zwiazek i rodzinke, troszczy sie, potrafi zaskakiwac, ale jest przy tym ambitny i w zwiazku z powyzszym ostro pracuje.
Pracuje czyli go duzo nie ma:baffled: - jedno jest pewne za pol roku jeszcze wiele sie moze zmienic - wiec poczekam. Drugi bobas bedzie to pewne :happy: i napewno dam rade - kwestia tylko czy pojdzie gladko czy przed nami rozne wyboje...:confused:

Ja wiem ze sie ulozy 0 innej opcji nie ma, ale tryb pracy Macka uswiadamia mi ze bede z tymi obowiazkami troszke sama. Maciejka nas uwielbia, dba o nasz zwiazek i rodzinke, troszczy sie, potrafi zaskakiwac, ale jest przy tym ambitny i w zwiazku z powyzszym ostro pracuje.
Pracuje czyli go duzo nie ma:baffled: - jedno jest pewne za pol roku jeszcze wiele sie moze zmienic - wiec poczekam. Drugi bobas bedzie to pewne :happy: i napewno dam rade - kwestia tylko czy pojdzie gladko czy przed nami rozne wyboje...:confused:

Aniu dacie radę ! A w razie czego masz w pobliżu rodzinkę, pewnie chętnie pomogą.

ps. czekam niecierpliwie na foteczki brzusiowe :cool2:

reklama
Do góry