reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

bedzie dobrze Lilka - zobaczysz.

...swoją drogą zaskoczyłas mnie tekstem ze bedąc w domu z dzieckie 1,5 roku to dla niektróych długo...wiesz mi ostatnio kolezanka na wiesc ze Kuba idzie do żłobka powiedziała ze co jak co ale do żłobka to bynigdy dziecka nie oddała (laska jest na rencie i nie pracuje dodatkowo mieszka z rodzicami i jej matka jest na emeryturze). Argumentowałą to tym ze tak małe dziekco to nie powie ze dzieje mu się krzywda. oczywiscie odpowiedziałam grzecznie ze komunikowac sie z dzieckiem mozna nie tylko za pomocą słów a dobra obserwacja i znajomosc dziecka moze byc wystarczając aby wyrobic sobie opinie o opiece w żłobku...jakos szybko skonczyła dziewczyna temat ;

reklama
Czesc lasencje ;-) Melduje się tylko i zaraz szybciorem nadrabiam.

Telefonu nie było :-p Ale był inny, tez fajny :-p :-) Byłam dziś na spotkaniu. Poszło super. Wieści na poczatku roku 2007.
A na ten pierwszy czekam...ale juz bez takiego parcia jak wczesniej.
Nadrabiam i się odezwe.
Kisssssyyy

Witam i ja:-)

Nadal mam lenia i nic nie chche się mi robic.:-p:-p:-p

Zakupiłam dziś dla Mateja czapkę. Dostanie pod choinkę i z innymi duperelami. Wczoraj nadrobiłam na zakupkach z prezentami dla wszystkich. I tak duuuużżżo piszecie o tych piernikach, że je dziś robię. :tak::tak::tak:

I trzymam kciukasy za Lilkę,:tak::tak::tak:która poszła na to stoisko mięsne jak na głęboką wode. W koncu przed świętami na brak ludzi nie można narzekac.

zadzwonili!!!!!

IDĘ DO PRACY NA 15!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

nie musze chyba [pisac ile kg mam w gaciach...........bo to zupelnie inna branza niz mialam w zyciu do czynienia.....ide na srzedawce w miesnym :szok: :szok: :szok: :szok:

o 12 przychodzi kandydatka na opiekunke:szok:

ho ho ho ale jazda!!!! Trzymam kciuki. Daj koniecznie znać jak Ci poszłó:-) :elvis:

jest, jest nasza kochana drobinka !!!!

Kasiu a co to za egzamy?? matko !!!
trzeba było powiedzieć wcześniej to byśmy kciuki trzymały !
ja dziś ledwie okna umyłam, bo jedną ręką jeszcze za Nianię trzymałam....
ale gdybym wiedziała, to drugą trzymałabym za Ciebieb zamiast ściskać ścierę...

Dzięki ;-) :-)

Wczoraj kupiłam łosiowi pióro na wypasie no bo jak teraz dyrektoruje to juz niech będzie pełną parą :-p :-p :-) ;-) :tak: :-D
A teraz spadam na chate i dzięki Wam zamierzam ubrać z mini łosiem mega choinkę :-) :tak: :tak: Dan znać jak nam pójdzie :-p Mam nadzieje, ze sie nie pozabijamy :-p :baffled: :happy: :eek: :laugh2: :-D :-) ;-) :tak:

Brunetko, no no z Mateuszka kawaler 1 klasa !!! Jaki już jest dorosły :szok:

Wszyscy mali mężczyźni po obcięciu niemowlęcych loków wyglądają tak bardzo dorośle. Jestem w szoku jak nam dzieci urosły. U niektórych to już minęło 1,5 roczku u innych minie w styczniu.
Babki przecież dopiero co szłyśmy rodzić.:szok: :szok: :szok: :szok:

Lilka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzę powodzenia i wytrwałości!!!!

Ania G. jak zobaczyłam dzisiaj, że to już 17 tydzień, to normalnie byłam w szoku. Jak ten czas leci?!?!?! Jak wróci M. to koniecznie wklej fotkę brzuszka :-)

No i choinki nie ma..bo zapomniałam ze w zeszłym roku mielismy zywą a dwa lata wczesniej sztuczną, która została wywieziona do babci:-p wiec prócz ozdób światecznych nic wiecej nie mam :baffled:

mini łoś siedzi i oglada teletubisie na drugim monitorze, mam nadzieje ze sie ulula :cool2: i pójdzie w kimono

na mnie zimny browarek czeka,musze sie w końcu wyluzowac po tych wszytskich rozmowach o prace bo inaczej świra dostane:dry: :eek: :tak:
zamierzam od dziś robić NIC:rofl2: bo ostatnio zyje w takim pedzie, ze juz na maksa sie zmeczyłam tym wszytskim

teraz tylko czekam co bedzie ze zmianą pracy bo na rozwijanie się mam mega ciśnienie ostatnio :happy:

ide na zwiarzaki bo tego tez nie nadrobiłam
:elvis:

reklama
Do góry