reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Chyba wypiję coś i przejde sie troszkę po powietrzu bo we Wrocku słoneczko ślicznie świeci.

Dzisiaj przespałam w dzień dwie godziny i jestem nieprzytomna.

Anitka co do mojego kolorku, to wyszedł dokładnie taki jaki chciałam, czyli czekoladka :) Ja farbuję tylko po to, żeby zakryć coraz więcej siwych włosków  :-[ więc kolor bardzo przypomina mój naturalny :)
A co do kawy to ja też piję codziennie jedną z ekspresu z duuuużą ilością mleka. Na początku ciąży nie piłam, bo nie miałam ochoty, ale w drugim trymestrze ochota wróciła, no i nie mogę sie oprzeć, tym bardziej że moje ciśnienie też sie waha w granicach 80/50, 90/60 :)
Niuńka super, że już wróciłaś i że wszystko w porządku z tobą i córcią :D

ohohooo piatek i w dodatku 13 fiuuu

Czesc i czolem :)

Tymul wlasnie urzada mi koncert o wszystko dzis krzyk i placz...to pewnie zasluga zebow ktore mu wychodza :-[

Skarbus ja uzywalam Evenflo reczny ale moze byl potrzebny 3x i tyle z reszta dalam sobie rade pod prysznicem

Wiki nadal uzywam Elidelu dla Tymcia bo jest alergikiem i czesto ma wysypke na buzi, elidel jest swietny na egzeme i chyba na wszelkiego typu wysypki

Graszka gratuluje CORCI!!!! ;D (u Was podobnie jak u nas synus ze stycznia a corcia z lipca ;D )

reklama
Do góry