reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc dziewczyny!Widzialam,ze pokazywalyscie sobie wczoraj ;D ciuszki dla bobaskow.My kupilismy takie czapeczki :).I takie same mamy do sprzedania ;D(bo znajoma wlasnie otwarla sklep i stwierdziala,ze moze pomozemy jej wystawic takie (na razie)czapunie na allegro.
Wiec zapraszamy do aukcji ;)
51259026

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51259026

;D ;D Czesc Babulki :-)
Ja niedawno wstałam zimno i pochmurno za oknem... brrr Mężul zaspał do pracy.. i tak sie zaczął piątek 13...

Wiecie ja wczoraj spedzilam 3 godziny na ogrodzie,ale mnie kregoslup bolal uhuhu.Ale jakom ja mam teraz satysfakcje,ze w koncu zaczyna ciekawie wygladac a nie jak pobojowisko.I wogole lepiej sie czuje dzisiaj.Ja z datami na opak juz calkiem jestem ;D ;Dwiec dzis piatek 13 wrrr...

Graszka - :-) zapomniałam - gratuluje Córci :-) już wszystkie dzieci w domku ihihihihi :-)

Kaska ta twoja dziewucha poprostu po tobie taka kruszynka ;) No bo ja nie wyobrazam sobie kolosa w takiej kruszynce jak ty.
Graszka ale fajnie, czy juz wiesz jak dacie na imie? A moja Majka tez tak smiesznie nogi krzyzowala jak panienka na USG

dzień doberek wszystkim!
wczoraj mnie nie było i tyle czytania szybkie jesteście :) jakiś dzień dziwny wczoraj miałam, wszystko mnie bolało ręce łamały a na pierś jakby ktoś kamień mi położył możliwe że źle spałam. dziś czuję się w miarę dobrze pogoda ładna choć może troszkę za gorąco, bo już 27 !!
ładne zakupy dziewczyny :D ja to na punkcie ciuszków i szkrabów jestem głupia, ciuszki mogłabym oglądać godzinami, ostatnio znowu przeglądałam i patrzałam na nasze maleńkie ciuszki, bo mam dużo po siostry malcach i sporo przywieźliśmy sobie z włoch, od znajomych i jeszcze teściowa coś tam nowego ma. więc tylko przeglądam układam i czekam żeby sobie wszystko ładnie poprać, poprasować i poukładaćjuż do szafeczki, ale jeszcze czas....
a teraz chyba będę coś w szafkach sprzątała taka mnie cośochotka naszła.

reklama
no włąśnie nie bardzo mamy z mężulem pomysłą na imie :(kurczaczki bo myśleliśmy,że to jednak kawaler bedzie ,z teraz nowość....musze się powoli zastanawiać :)

Do góry