reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hehhe:elvis:

a moja mała paskuda wstała :eek: brzydko dziś u nas i nie chce mi się iść na spacerek, oj niedobra matka ze mnie:no:

elfik dalej pijesz Idee??

u nas super pogoda, juz zaliczyłyśmy z córcia spacerek z rana :tak: jest ciepełko 13 stopni i słoneczko piękne :tak: ,a na drzewie w parku widziałam pączki! :szok: 9 grudzień a drzewa kwitną :szok:

Tak Edytko :tak: Idee'a u mnie króluje ,mam tylko jeden słoik nescafe w kuchni schowany i ratuje sie nim jak idee zabraknie :tak:

reklama
to ja tez wstawiam wode...........

ahaaa i wszamie pierozki ruskie mmmmmmm poezyjka!!!!

edziu, elficzku, dobrze, ze jestescie!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:
Smacznego kochana
ja dzisiaj sobie obiad daruje.. mam dla małej kluski( nie makaron a kluski takie sląskie) wiec dam jej z sosikiem a ja goracy kubek sobie zaaplikuje.

Smacznego kochana
ja dzisiaj sobie obiad daruje.. mam dla małej kluski( nie makaron a kluski takie sląskie) wiec dam jej z sosikiem a ja goracy kubek sobie zaaplikuje.

oj, nieładnie, powinnas zjesc cos "ludzkiego"......a nie jakieś tam gorące kubki, rosze sobie zrobic normalny obiad!!!!!!
musisz o siebie dbać kochana!!!

edytko prosze opitolic koleżanke!!!!

oj, nieładnie, powinnas zjesc cos "ludzkiego"......a nie jakieś tam gorące kubki, rosze sobie zrobic normalny obiad!!!!!!
musisz o siebie dbać kochana!!!

edytko prosze opitolic koleżanke!!!!
nie gotuje dzisiaj :no: nie chce mi sie :no:
nic dzisiaj nie robie :no:
mam dzień leniwca :-p

nie gotuje dzisiaj :no: nie chce mi sie :no:
nic dzisiaj nie robie :no:
mam dzień leniwca :-p

mmmmmmmmm leniwce, moje ulubione zwierzeta....i jakie mądre hehehehe
np. taki Sid leniwiec........sysunia mmmmmmm

hehehe a teraz powaznie............mozesz mieć dzien lenia, ale obiad ma byc zjedziny pozywny, odpowiednia ilosc białka, weglowodanow i takie tam........

hehehe a teraz powaznie............mozesz mieć dzien lenia, ale obiad ma byc zjedziny pozywny, odpowiednia ilosc białka, weglowodanow i takie tam........
matko kochana ..ale wykład :baffled: ide potem do mamy to u niej cos zjem , wystarczy ze zapyta co miałam na obiad (zawsze pyta) a ja powiem,ze nic to od razu poleci mi cos zrobić :tak: wiec zjem :-p a przynajmniej gotowac nie musze :-p
jutro też do mamy na obiad :tak: hihi ale sobie to wymyśłiłam fajnie no nie? :-)

matko kochana ..ale wykład :baffled: ide potem do mamy to u niej cos zjem , wystarczy ze zapyta co miałam na obiad (zawsze pyta) a ja powiem,ze nic to od razu poleci mi cos zrobić :tak: wiec zjem :-p a przynajmniej gotowac nie musze :-p
jutro też do mamy na obiad :tak: hihi ale sobie to wymyśłiłam fajnie no nie? :-)

nasz Elfik myśliwy hehehehe\
dobrze kombinujesz hehehe

reklama
musze uciekać Asiu
Weronika wstała trzeba ja nakarmic a potem idziemy spacerkiem do moich rodziców.
Jakbysmy sie juz nie zonlineowały to życze Ci spokojnego dyżuru :elvis:

Do góry