reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
i znikam

dzis poszlismy na spacer imusiałam małej załozyc kurtke od kombinezonu bo taka ciensza sie pobrudziła
i mała sie spociła na spacezrze

efekt?
miala wieczorem z 39 stopni :zawstydzona/y:
dostała syropek Nurofen i temp. sie zbiła
ale za to co chwile sa pobudki

no i na rano do pracki....musze sie pochwalic ze dzis przegadałam całą godzine z Anglikiem,bardzo miłym Panem Paulem :-)

całą godzine!!!!!!!!!! a nigdy nie uczyłam sie angielskiego... jak mu powiedzialam ze dopiero jeden dzien sie uczyłam bo zaczełam kurs to zrobil takie oczy :szok: :szok:
powiedzial mi ze z moim angielskim spokojnie moge pojechac do Anglii do pracy (bo na ten temat tez rozmawialismy)

tagze jestem kochane podbudowana :-D :-D :-D
a jeszcze z innym anglikiem porozmawiałam sobie po niemiecku :-D :-D no ale niemiecki w wydaniu anglika jest ''miekki'' hehee

oki doki
lece
papaaaa

całą godzine!!!!!!!!!! a nigdy nie uczyłam sie angielskiego... jak mu powiedzialam ze dopiero jeden dzien sie uczyłam bo zaczełam kurs to zrobil takie oczy :szok: :szok:
powiedzial mi ze z moim angielskim spokojnie moge pojechac do Anglii do pracy (bo na ten temat tez rozmawialismy)

nie no Lilka to Ty musisz mieć nadzwyczajny talent do języków, bierz się kochana za angielski i na filologię startuj, a pracy i chleba Ci nie zabraknie nawet w PL !:happy:

Jestem niewyspana na maxa ! Julka obudziła się o 1 w nocy i zaczęła się bawić w łóżeczku, śpiewać sobie i krzyczeć KOKO KOKO KOKO....:szok: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
O 2:30 miałam jej już tak serdecznie dość, że poszłam spać do salonu, no ale tam z kolei było mi niewygodnie :no: :no: :no: :eek: :eek: :eek:
Młoda o 7 rano wstała rześka jak poranna bryza i dymi mi po chałupie, a ja ratuję się kawą bo łośka tradycyjnie nie ma i matka sobie odespać nie może...

W efekcie wyglądam teraz tak: :sick:

reklama
Do góry