reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jestem niewyspana na maxa ! Julka obudziła się o 1 w nocy i zaczęła się bawić w łóżeczku, śpiewać sobie i krzyczeć KOKO KOKO KOKO....:szok: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
O 2:30 miałam jej już tak serdecznie dość, że poszłam spać do salonu, no ale tam z kolei było mi niewygodnie :no: :no: :no: :eek: :eek: :eek:
Młoda o 7 rano wstała rześka jak poranna bryza i dymi mi po chałupie, a ja ratuję się kawą bo łośka tradycyjnie nie ma i matka sobie odespać nie może...

W efekcie wyglądam teraz tak: :sick:
hehe u mnie takie sytuacje co dwa dni, co dwa dni kochana! :tak:
dzisiaj w nocy spała wiec następna będzie rozrywkowa na bank :tak:

reklama
Asiu masz taki telefon?
145711734

jak taki to superancki!! :tak:

to ja tez wstawiam wode...........

ahaaa i wszamie pierozki ruskie mmmmmmm poezyjka!!!!

edziu, elficzku, dobrze, ze jestescie!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

hehhe:elvis:

a moja mała paskuda wstała :eek: brzydko dziś u nas i nie chce mi się iść na spacerek, oj niedobra matka ze mnie:no:

elfik dalej pijesz Idee??

reklama
Do góry