reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

E-mamo gratulacje dla Twojej Julci,
za postępy nocnikowe,oby tak dalej :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Tusiu gartualcje dla siostry i dla Ciebie,bo zostaniesz
wreszcie ciocią:tak::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
muszę się przyznać,że ostatnie dni przechodziłam niezłą
nerwówkę,bo................spóźniła mi się @ o dwa dni,
co jej brak w moim przypadku nie wróżyłby spokojnego życia,
ale uffff jest i mam się SUPEEER:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

mam nadzieję,że to taki jednorazowy wybryk mojego organizmu,
bo do tej pory zawsze miałam @ z dokładnością nawet do godziny:baffled: :tak:

dziasiaj miałam strasznie pracowity,a raczej oczyszczający dzień,
byłam z siostrą u babci w domku posprzątać jej przed świętami i ubrać choinkę

moja babcia jest uczuleniowcem i nie można w jej obecności
urzywać żadnych chemikaliów,a że babcia pojechała do sanatorium,
więc jak dzisiaj dopadłam się z siostrą
do tego wszystkiego,co normalnie zakazane,to teraz chodze struta,
bo się nawdychałam domestosa i takich różności:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sick: :eek: :sick: :eek:

normalnie nie używam takich ilości.............bleeeee jest mi niedobrze

cieszy mnie fakt,że miałam wreszcie co nadrabiać;-) :tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

a teraz się oddalę,może uda mi się zajrzeć później;-)

Cześć Babulce! No no widzę, że Dasaria z Lilką wczoraj poszalały. Kurcze już dawno nie miałam 5 stron do nadrobienia :-)
U nas dzisiaj było 15 stopni. Byliśmy w trójkę na fajnym spacerku, który zaowocował... kupnem kozaczków dla mamusi. Tak to lubię robić zakupy, zobaczyłam fajne buciki na wystawie, mężuś mi na to, żebym sobie kupiła, to kupiłam - przecież nie będę się z nim kłócić, hihi :-)

E-mamo gratulacje dla Twojej Julci,
za postępy nocnikowe,oby tak dalej :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

jak do tej pory to był jednorazowy incydent, ale dziękujemy za gratulacje hihi

wszystkie dzisiejsze próby posadzenia na nocniku były mocno oprotestowane :no: :baffled:

.........
młoda w kąpieli, dziś dyżur ma tata, a ja mam fajrant...
jakoś tak słabo mi dzisiaj... strzeliłam w ciągu dnia 3 kawy i mi niedobrze teraz :baffled:

reklama
Do góry