reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ciuszki które wczoraj kupiłam:
normal_Resize%20of%20P5120010.JPG

normal_Resize%20of%20P5120009.JPG

normal_Resize%20of%20P5120008.JPG

reklama
Ups no to Frida masz maleńki problem, ale może nie będzie się mocno na Ciebie złościł w końcu jesteś w ciaży
Ja jak coś rozwalę albo zepsuję co mi się dośc często ostatnio zdaża to zawsze najpierw przypominam piotrkowi że jestem w ciąży i w związku z tym przydazyło mi sie .... no i mówię dalej już konkretnie co się stało  ;D

Chyba też będę musiała się brzuszkiem zasłaniać. ;D

Ja ostatnio straszna jestem niezdara wszystko mi z rąk leci.

hmm... Frida! nie bedzie burzy!!!! na pewno zrozumie  ;)
moj Lukasz na mnie slon wola bo wszedzie gdzie tylko wejde musze cos potracic ...no coz motylem sie bylo i sie przytylo  ;)  ;)  ;D

fajne te ciuszki!!!!

jak podlacze kabel do komputera to wkleje moje malenkie sukienuski....pierwszy tatusiowy zakup!!! a mi tylko lezka sie zakrecila kiedy LUkasz z tym do mnie przyszedl  :)

Maniu , Frida ale ciuszki!! Superasne!!!
A co do tej wagi od dzidziusia to ja tez mialam przekopy bo raz mi lekarz powiedzial ze wazy 800gram a za dwa tygodnie na usg wyszlo ze 700 i ze niby spadla wagowo kruszynka a to sie okazal zly pomiar ten pierwszy. Wiec sie Maniuchna nie stresuj tylko do dzidzi w brzuszku pogadaj zeby wiecej jadla a ona juz takiej fajowej mamusi napewno poslucha i bedzie ok ;D ;D ;D

reklama
Ja dzis bylam bliska pierwszego zakupu dla dzidzi - takie sliczne spioszki, ale w koncu podjelam decyzje ze jeszcze poczekam. Jestem chyba jedyna na tym forum, ktora sie powstrzymuje od zakupow ;D, ciekawe jak dlugo to potrwa ;D. Ja jak zakupie 1 rzecz to lawinowo bede odwiedzac sklepy - wiec czym pozniej tym lepiej. Mozecie sobie wyobrazic ze na przeciwko mojej klatki jest wejscie do sklepu dla dzieciaczkow (taka sredniej wielkosci hurtownia), a ja tam jeszcze nie bylam:). To chyba jakies dziwactwo z mojej strony.

Do góry