reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

własnie skończyłam rozwieszac pranko mojej dzidzi, muszę już teraz wszystko poszykowac bo za niecały miesiąc mam iśc do szpitala i mogę już nie miec kiedy, a teraz czuję jak moje maleństwo leży w poprzek mojego brzucha :laugh:

reklama
Frida mi bylo wygodniej malucha tak normalnie ubierac, tu jest wiekszy wybor takich ciuszkow a w H&M tez kupowalam (jeszcze w Bostonie bo tu nie ma  :( :p i maja na prawde superasne te ciuszki) a jesli chcesz to moge CI cos stad przyslac?!

mam nadzieje Dziewczyny ze macie racje ze te 2 tygodnie zleca i bede mogla byc spokojna.... na wszelki wypadek zamowilam sobie juz wizyte u mojego poloznika swietny fachowiec wiec moze on mnie uspokoi

Maniu Kochana nie denerwuj sie - czas mija nawet teraz mija mija i ciągle mija :-) i minie szybciutko!!!!

a co do wagi to Wy chudzinki jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi juz przybylo ho ho hoooo
przed ciaza waga sie wahala ok 49/53 a teraz 64 :o :o :o slon na wolnosci  ;) hehe

ale ale....mimo ze LUkasz na mnie soln wola to wczoraj mi powiedzial ze kochanego ciala niegdy niezawiele a przynajmniej grzac bede gdy mu zimno sie zrobi buhaaahaa cwaniaczek ;D ;)

ja przed ciążą ważyłam 48, przez pierwsze 2 miesiące miałam takie sensjacje żołądkowe że zjechałam do 44 kg i wyglądałam strasznie
:( troszkę mnie podreperowały kroplówki  no i teraz mam 54  :)

Asioleczku Ty to taki skrzat kochany polny jestes!!!!! no niech ten czas mija mija....

ide na spacer z Tymulem moze mi szybciej mnie  ;)

reklama
Do góry