reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko gadam i gadam i moze pomoze ;D
ja tez mam lenia dzisiaj a tyle do zrobienia jeszcze no i obiadek trzeba by dla panow ugotowac

reklama
Mania ale ta ciuszki superowe. Ta kiecka z wyszytymi kwiatkami mi się podoba najbardziej.

Ja jeszcze takich odotowych ciuszków nie kupowałam ale chyba zacznę sie rozglądać.

Jak czytam co jecie lub zaraz zjecie itp to mnie trafia, bo ja na tej diecie to mam pewne ograniczenia - zlitujcie sie nad biedna kolezanka i nie piszcie ze wcinacie lody i to jeszcze waniliowe, orzechowe lub kawowe ;D ;D ;D
Smacznego ;D
Wytlumaczylam sobie, ze po prostui juz sie cwicze przed dietka dla karmiacych (tylko to tak niespodziewanie przyszlo szybciej)

Ania Ania!!!! jak zaczniesz kupowac to nocowac bedziesz w tej hurtowni  ;)

Frida!!! to Tatus kupil swojej coruni  ;D

a propos spiochow to ja jakos tak nie lubilam Tymcia w klasycznych spiochach i tylko spal w takich pajacach a w dzien urzedowal w normalnych "doroslych" ciuszkach, z malutka pewnie bedzie tak samo

No właśnie wiesz Mania ja mam tylko jedne śpiochy i nie wiem czy kupować jeszcze więcej.

Te akurat były w komplecie z kaftanikim czapeczką i koszulką. Cały komplet był tani i dlatego kupiłam bo dobra bawełna.

Chyba kupię kilka pajacyków i klasyczne ubranka czyli jakieś spodenki sukienki i bluzeczki. Chciałam kupić jakąś fajarską bluzę ale tu jest strasznie mały wybór. Chyba muszę sie udać do H&M może tam coś fajnego znajdę.

Mania nic się nie martw napewno za 2 tygodnie wszystko będzie ok i tylko się teraz niepotrzebnie stresujesz

A co do wagi to mi przybyło 7 kg

reklama
Ania ale twardziel z Ciebie. Ja się ograniczam ale już wpadłam w wir zakupowy. CO prawda nie mogę nigdzie za bardzo chodzić ale jak namówię Mariusza to może mnie jeszcze gdzieś zabierze. Już nie prowadzę samochodu bo sie trochę boję stresów na drodze no i nie mam już takiego refleksu. Zresztą mam leżeć więc leżę ile sie da.

Do góry