reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gazelko wszystkiego najlepszego!!!!

10884ie9.jpg

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i
nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy...Lilka

reklama
Gazelaczku- 10000000... lat z okazji Twego święta:tak: ,
300 lat bedzie w przepięknym ciele a reszta... w troszkę mniej .... ;-) ;-)

Gazelaczku podziwiam Cię za: Twój spokój, delikatnośc, opanowanie, świadomośc swojej wartości, nogi do nieba, figurę marzenie, wzrost modelki, przepiękną cerę, miły głos i wiele wiele innych rzeczy, po prostu fajna z Ciebie babka !!!! :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

p.s Elficzko - znalazłam nowy smak naszego jabolka: wiśniowy jest przepyszny, koniecznie kup, na pewno poprawi Ci się humor :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) obaliła z łosiem na zgodę flaszeczkę ale jeszcze jedna mi się marzy :cool2: :cool2: :cool2: :elvis: ;-)

Boże Maciek w łazience drze się w niebogłosy, bo właśnie myją głowę. Czy wasze maluszki też tak nienawidzą mycia głowy?? Kąpać się uwielbia, ale mycie głowy to tragedia.

Słyszałyście może nową piosenkę Turnaua i jakiejś kobiety pt. "Bombonierka"? Ciągle leci w trójce. Ale jest superowa :-)

hej z wieczorka :)
zajrzalam jeszcze żeby wysłać dziękuski za życzonka :)

Szkoda, że nie możemy się umówić na kawkę i ciacho... albo na łiskacza, żeby troszke poszalec, poświętować. Strasznie chciałabym się z Wami spotkać - z niektórymi znowu, z innymi w końcu :)

Dziękuję za Waszą obecność,
dobre słowo i
ciepełko, którym tchnie nasza lipcowa kraina :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Dasara - rozłożyłaś mnie na łopatki :-D :-D :-D Już dawno nie słyszałam tylu komplementów. Dziękuję, strasznie mi miło złotowłosa królewno ;-) :-) (choć teraz zdaje się, że królewna zmieniła kolor włosów? ;-) :cool2: )

Dasara - rozłożyłaś mnie na łopatki :-D :-D :-D Już dawno nie słyszałam tylu komplementów. Dziękuję, strasznie mi miło złotowłosa królewno ;-) :-) (choć teraz zdaje się, że królewna zmieniła kolor włosów? ;-) :cool2: )

Gazelaczku to cała prawda o Tobie !!! Tak trzzmaj i się nie zmieniaj!!!!!:tak: :tak: :elvis:

j k
:-) :-) :-) Mój Kolor zupełnie nie
trafiony, myslałam, że jak wrócę do koloru sprzed 10 lat to się odmłodzę :-p :cool2: , ale niestety latka lecą i do naszego spotkanaka
wiosennego będę znów złotowłosa :-D :tak: :cool2: ;-) ;-)

reklama
Do góry