reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Cze Edzia)) gratki dla Julkowej kupki :-)
hehhe
dzięki !
Zaraz pewnie wstanie i się zacznie: sisi, sisi
A co do psów wszelakich, to wczoraj skończyłam 4 część Grocholi, w której musiała uspić swojego chorego psa i tak mnie to poruszyło, że w nocy sniła mi się Twoja RUDA !
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazela, kto jak kto, ale TWOJE ciało to min 300 pociągnie :-) :-) :-)
hi hi hi
Tyle, że z tyłu będą się ciągnęły za mną połacie pomarszczonej skóry. Taki specyficzny płaszczyk
alka2
Fanka BB :)
hehhe
dzięki !
Zaraz pewnie wstanie i się zacznie: sisi, sisi
A co do psów wszelakich, to wczoraj skończyłam 4 część Grocholi, w której musiała uspić swojego chorego psa i tak mnie to poruszyło, że w nocy sniła mi się Twoja RUDA !
Rudzizna tam daje popalić Panu Bogu - ciągle Go na fotelu podsiada
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazela i pomarszczona skóra, hahahahah, no toś mnie kochana rozbawiła :-)
no zawsze opcją jest, że będę stopniowo gromadzić zapasy tkanki tłuszczowej, co by naciągać zmarszczki Tylko , że w wieku 300 lat to bym była sporo szersza niż wyższa
W każdym razie, jak uda nam się lipcówkom utrzymac forum jeszcze jakies 50-60 lat, będzie wklejać sobie zdjęcia w dziale "jędrne babcie" nasze buziaki po liftingach
ale by był numer, co?
Ja to mam nadzieję, że gdy się zestarzeję, to juz wymyślą coś takiego, żebym nie musiała sie wstydzić na ulicę wychodzić ;-) :-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Kochana Gazelko
300 lat !!!!!!
w takim razie skoro lalka twierdzi ze dasz rade z twoim cialkiem i 3 stowki pociagnac to z calego serca.................a przeciez lalka poznala cie osobisice wiec wie co piszu ................a ja jestem tego samego zdania ;-)
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no zawsze opcją jest, że będę stopniowo gromadzić zapasy tkanki tłuszczowej, co by naciągać zmarszczki Tylko , że w wieku 300 lat to bym była sporo szersza niż wyższa
W każdym razie, jak uda nam się lipcówkom utrzymac forum jeszcze jakies 50-60 lat, będzie wklejać sobie zdjęcia w dziale "jędrne babcie" nasze buziaki po liftingach
ale by był numer, co?
Ja to mam nadzieję, że gdy się zestarzeję, to juz wymyślą coś takiego, żebym nie musiała sie wstydzić na ulicę wychodzić ;-) :-)
eh to chyba ja nie bede mogla juz do tego klubu nalezec bo jedrna raczej nie bede no chyba ze jedrna innaczej ;-) hehe a i lifting ........e chyba nie
a niania tak ma nagane !!!!
gratulacje dla julinki.................ja mysle ze jak tymi spedzi troszke czasu z sikajacymi na nocnik chlopakami to sie przemoze do nocniczka
a w niocy masakra ta wstretna baba mi sie snila i jeszcze ze mnei spoliczkowala eh nie dosc ze w realu straszy to jeszcze w snach