reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cze Edzia:))) gratki dla Julkowej kupki :-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

hehhe
dzięki !
Zaraz pewnie wstanie i się zacznie: sisi, sisi :laugh2:

A co do psów wszelakich, to wczoraj skończyłam 4 część Grocholi, w której musiała uspić swojego chorego psa i tak mnie to poruszyło, że w nocy sniła mi się Twoja RUDA ! :szok:

hehhe
dzięki !
Zaraz pewnie wstanie i się zacznie: sisi, sisi :laugh2:

A co do psów wszelakich, to wczoraj skończyłam 4 część Grocholi, w której musiała uspić swojego chorego psa i tak mnie to poruszyło, że w nocy sniła mi się Twoja RUDA ! :szok:

Rudzizna tam daje popalić Panu Bogu - ciągle Go na fotelu podsiada:tak: :tak: :tak: :tak:

Gazela i pomarszczona skóra, hahahahah, no toś mnie kochana rozbawiła :-) :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

no zawsze opcją jest, że będę stopniowo gromadzić zapasy tkanki tłuszczowej, co by naciągać zmarszczki :-p Tylko , że w wieku 300 lat to bym była sporo szersza niż wyższa :laugh2:

W każdym razie, jak uda nam się lipcówkom utrzymac forum jeszcze jakies 50-60 lat, będzie wklejać sobie zdjęcia w dziale "jędrne babcie" nasze buziaki po liftingach
ale by był numer, co?

Ja to mam nadzieję, że gdy się zestarzeję, to juz wymyślą coś takiego, żebym nie musiała sie wstydzić na ulicę wychodzić ;-) :-)

A i jeszcze chciałąm powiedzieć, że koleżanka NiaNia to ma u mnie nagane z wpisem do akt - to my tu za nią kciuki trzymamy, a ta nawet nie skrobnie jak jej poszło :confused: :szok: :szok: :szok: Żółta kartka!

Kochana Gazelko

2qajlep.gif

300 lat !!!!!!

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

:-D:tak::-D
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

w takim razie skoro lalka twierdzi ze dasz rade z twoim cialkiem i 3 stowki pociagnac to z calego serca.................a przeciez lalka poznala cie osobisice wiec wie co piszu ;) ................a ja jestem tego samego zdania ;-)

reklama
no zawsze opcją jest, że będę stopniowo gromadzić zapasy tkanki tłuszczowej, co by naciągać zmarszczki :-p Tylko , że w wieku 300 lat to bym była sporo szersza niż wyższa :laugh2:

W każdym razie, jak uda nam się lipcówkom utrzymac forum jeszcze jakies 50-60 lat, będzie wklejać sobie zdjęcia w dziale "jędrne babcie" nasze buziaki po liftingach
ale by był numer, co?

Ja to mam nadzieję, że gdy się zestarzeję, to juz wymyślą coś takiego, żebym nie musiała sie wstydzić na ulicę wychodzić ;-) :-)

eh to chyba ja nie bede mogla juz do tego klubu nalezec ;) bo jedrna raczej nie bede no chyba ze jedrna innaczej ;-) hehe a i lifting ........e chyba nie ;)

a niania tak ma nagane !!!!
gratulacje dla julinki.................ja mysle ze jak tymi spedzi troszke czasu z sikajacymi na nocnik chlopakami to sie przemoze do nocniczka ;)

a w niocy masakra ta wstretna baba mi sie snila i jeszcze ze mnei spoliczkowala :wściekła/y: eh nie dosc ze w realu straszy to jeszcze w snach :wściekła/y:

Do góry