reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

wizyta u lekarza sie powiodla - slyszalam bicie serducha naszej kruszynki:-D :-D :-D .
Martusiu - my plci dziecka jak ostatnio nie bedziemy poznawac - sprobujemy znow wytrzymac:baffled: . chociaz tym razem duzo bardziej zrzera mnie ciekawosc - no ale moje motto: DAM RADE:eek: :laugh2: :happy: :-)

reklama
Hej babulce :)

Aaaale jeszcze życzonek było wieczorkiem :) W takim towarzystwie mogłabym mieć urodziny co tydzień :-D Albo lepiej nie, bo za szybko dobiję do tych 300 lat ;-) :-) Dziękuję za śliczne zyczenia i pamięć :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Tusiu - super, że siostrze się udało :) Majka będzie miala kuzyna lub kuzynkę :-D

Coś Mania się nie odzywa. Dziewczyny, macie do Niej jakiś kontakt? Może Kasia K?

zmykam do pracy
wczoraj sie obijałam i dziś ledwo widzę świat, tyle papierów się uzbierało :szok:

cześć kobitki

Tusiu bardzo sie ciesze,ze siostrze sie wreszcie udało zajśc w ciąże.

Dasario też juz odkryłam ten nowy smak naszego sikacza :tak: ale dzieki za cynk

wizyta u lekarza sie powiodla - slyszalam bicie serducha naszej kruszynki:-D :-D :-D .
Martusiu - my plci dziecka jak ostatnio nie bedziemy poznawac - sprobujemy znow wytrzymac:baffled: . chociaz tym razem duzo bardziej zrzera mnie ciekawosc - no ale moje motto: DAM RADE:eek: :laugh2: :happy: :-)
super Aniu ,ze u maluszka wszystko dobrze :tak:
podziwiam Cie za postanowienie dotrwania do końca ciązy nie zając płci dzidzi. Ja bym nie wytrzymała :no:

Gazelaczku- 10000000... lat z okazji Twego święta:tak: ,
300 lat bedzie w przepięknym ciele a reszta... w troszkę mniej .... ;-) ;-)

Gazelaczku podziwiam Cię za: Twój spokój, delikatnośc, opanowanie, świadomośc swojej wartości, nogi do nieba, figurę marzenie, wzrost modelki, przepiękną cerę, miły głos i wiele wiele innych rzeczy, po prostu fajna z Ciebie babka !!!! :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

I jeszcze za wielkie, piękne oczy i inteligencję :tak:

czesc elfiku, jak tam wczorajsze obalanie wineczka??? :-p :-p :-p

tusia gratki dlatwojej siostry, powiedz, jej, ze zapraszamy na BB.......to chyba bedzie wrzesniowy dzieciaczek???czy sierpniowy???

reklama
Dorotko kochana, nie wiem czemu nie złożyłam Ci wczoraj zyczonek:
ale dzisiaj sie poprawiam. Zycze Ci kochana, zebys miała duuzo spokoju w sobie, zdrowia dla Ciebie i całej Twojej rodzinki, spokoju w domu rodzinnym, spełnienia marzen.......i wiele spotkan z Nami, zeby było co wspominac!!!!

Tego zyczy Joasia , R. i Kubuś!!!!!!

Do góry