reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześc dziewuchy.

Gazelaczku wszystkiego najlepszego, bys zawsze byla tak madrą, ciepla i piekną osóbka, a życie było dla ciebie droga szczęścia i kolorów. Buziaki przeogromiaste.

Dziewuchy nawet nie wiecie jak się cieszę - moja siostrzyczka jest w ciąży - w końcu po już chyba trzy letnim chceniu udało się - HURA!!!!!!

reklama
Co do nocnika to Maja jakos nie może sie przełamac. Wie do czego te cudo słuzy, ale jakoś woli chyba w pampersa. Często sama siada i stęka, ale to tylko pokazuje jak to się robi. Jak się pytam gdzie się robi aa to pokazuje na nocnik, a pytam sie a gdzie Maja robi aa to się klepie w tyłek :szok::tak:

Gazelko wszystkiego najlepszego!!!!

10884ie9.jpg

Dziewczyny czy mozna usuwać posty?
Którąs gdzies tam usuwała i rzuciło się mi to w oczy.Jak to się robi? Bo ja nie widze u sibie takiej opcji.

Dzien dobry!:elvis:

BRUNETKO WCHODZISZ W EDYCJę POSTA, A TAM NA DOLE OKIENKA MASZ MOZLIWOSC USUNIECIA - SORRY ZA CAPSA...

mam dzis mega globusa wiec spadam...
i jeszcze ps. ale miałysmy od Lilki mikołaja- fiu fiu

no i jeszcze gratki dla Juleczki za nocniczkowe postępy, dla Alki za postępy terapeutyczne i dla Micha za "ssanie mleka matki" he he he

Gazelko z okazji urodzin najserdeczniejsze życzenia:

Tyle spokoju , ile tylko potrzebujesz ,
tyle szaleństwa , aby życie nie wydawało sie nudne ,
tyle szczęścia , abyś nie oszalała z nadmiaru
i tyle smutku , aby równowaga zachowała
się po wsze czasy ,
zaś miłości ponad wszystko.

2maki_d_.jpg

elfik​

mam dzis mega globusa wiec spadam...
i jeszcze ps. ale miałysmy od Lilki mikołaja- fiu fiu

hiiiiihii bo wiem co dobre :cool2: :cool2: hehee
mam nadzieje ze kazdej Pan Mikołaj przypadł do gustu :tak: ;-)

Ania przepedz globusa!!
ale dzis jakis dzien chyba bo normalnie spac mi sie chce jak diabli
wpadłam wiec tutaj aby przegonic sennosć

reklama
dzisiaj niespodziewanie odwiedziła mnie kolezanka ze swoim 3,5 miesiecznym Kubusiem

matko,jakie to dziecko małe:eek:
Mili tez taka była :confused: :confused: :confused: :szok: :szok: rajuska az nie do wiary!!!

fajniutki taki brzdączek :cool2: ale jakos jak mysle o ''tamtych czasach'' to jakos za nimi nie tesknie :cool2: :dry:

Do góry