reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gratulacje!!!!!!!! :-) :-)
prosze jaka mądra dziewczynka :tak:
a macie zwykły nocniczek czy taki co gra?

no i zakładasz malutkiej pampersa czy juz tetre? to tak z ciekawosci :cool2:
bo na wiosne i u nas bedzie taka akcja oduczania od pieluszki

Mamy zwykły, tani, różowy nocnik, pani w sklepie odradziła nam grające cudo, podobno dzieciaki łatwiej wystraszyć taką melodyjką niż czegoś nauczyć...
Julka śmiga w pamperchu a na tetrę przyjdzie czas na wiosnę. No chyba że zakuma do czego służy nocnik wcześniej :cool2: Ale by było czadowo !
Najlepsze, że tak jej się spodobało, że teraz co chwilę mnie ciągnie do łazienki i woła sisi hihihi
Zobaczymy co dalej przyniesie dzień :-)
Na razie zrobiła mi papa i poszła spać :-D

reklama
czesc :-)

od od 2 dni miałam gości mikołajkowych (ciocie, babcie itp ) do Julki przychodziły i teraz Julia nie wie czy się bawić :-p

dostała Lalke - je i beka po jedzieniu, chrapie jej je się smoczka da, że niby śpi
wózek głęboki dla lalki
misia - dużego żółtego
teletubisia - jeden maskota, drugi dmuchany
rękawiczki
pajacyka do spania
mega puzzle piankowe
słonia poduszke
książeczki, słodyczne, itp

a ja nie mam już gdzie zabawek trzymać :baffled:

Kornel boi się odkurzacza :no: Wprawdzie strach powoli przełamuje, ale nadal ma do tego wyjącego pana duuuuży dystans ;-) Jak jest odkurzanie, zawsze musi ktoś przy nim być, bo nigdy nie wiadomo, kiedy przerażone dziecię zacznie wrzeszczeć :eek:

W prezentach Was nie prześcigniemy, z powodów podobnych do Edytkowych ;-) Młody dostał od dziadków baloniki i słodycze, a ze żłobka swoją pierwszą ciuchcię, taką z szynami i wszystkimi bajerami:tak: Dzisiaj będą z tatą majstrować ;-)

Cześć laski:-) Ja po maratonie po mieście i to z Michem w wózku :eek: Zasnął biedaczek pod koniec:zawstydzona/y: I to tak że go w wózku całkiem rozebrałam, wsadziłam do łóżeczka i jeszcze pampersa wymieniłam bo miał kupę :szok: i nawet nie drgnął koleś:-D :-D :-D po mamusi ma chyba ten zdrowy sen;-) :-p :-p :-p

U nas mikołajki to takie drobnostki sobie dajemy i to głównie dzieciom - tzn. my dostaliśmy od starszych :-) :-p :cool2: i Michał :-) michał dostał też od chrzestnej pieska takiego co jeździ, szczeka, gra i śpiewa (dobrze że po meblach nie szcza ;-) :cool2: ) no i wcięło wczoraj chłopaka - nie można go było oderwać od tego cuda :-) Także Klaudia coś musi być z tym mlekiem matki ;-) :-) :elvis: :elvis: :elvis:

Kochana Gazelko

2qajlep.gif

100 lat :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Cześć laski :)

Dzięki za życzenia :-) .

Co do 100lat i 200 lat - kto da więcej? Aczkolwiek przy opcji ponad 200 lat poproszę dodatkowo o jakis specjalny pakiet na wymianę różnych części ciała, bo nie chciałabym swoją osobą straszyć :-D :szok: :cool2:

Do góry