reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gratulacje!!!!!!!! :-) :-)
prosze jaka mądra dziewczynka :tak:
a macie zwykły nocniczek czy taki co gra?

no i zakładasz malutkiej pampersa czy juz tetre? to tak z ciekawosci :cool2:
bo na wiosne i u nas bedzie taka akcja oduczania od pieluszki

Mamy zwykły, tani, różowy nocnik, pani w sklepie odradziła nam grające cudo, podobno dzieciaki łatwiej wystraszyć taką melodyjką niż czegoś nauczyć...
Julka śmiga w pamperchu a na tetrę przyjdzie czas na wiosnę. No chyba że zakuma do czego służy nocnik wcześniej :cool2: Ale by było czadowo !
Najlepsze, że tak jej się spodobało, że teraz co chwilę mnie ciągnie do łazienki i woła sisi hihihi
Zobaczymy co dalej przyniesie dzień :-)
Na razie zrobiła mi papa i poszła spać :-D

reklama
czesc :-)

od od 2 dni miałam gości mikołajkowych (ciocie, babcie itp ) do Julki przychodziły i teraz Julia nie wie czy się bawić :-p

dostała Lalke - je i beka po jedzieniu, chrapie jej je się smoczka da, że niby śpi
wózek głęboki dla lalki
misia - dużego żółtego
teletubisia - jeden maskota, drugi dmuchany
rękawiczki
pajacyka do spania
mega puzzle piankowe
słonia poduszke
książeczki, słodyczne, itp

a ja nie mam już gdzie zabawek trzymać :baffled:

Kornel boi się odkurzacza :no: Wprawdzie strach powoli przełamuje, ale nadal ma do tego wyjącego pana duuuuży dystans ;-) Jak jest odkurzanie, zawsze musi ktoś przy nim być, bo nigdy nie wiadomo, kiedy przerażone dziecię zacznie wrzeszczeć :eek:

W prezentach Was nie prześcigniemy, z powodów podobnych do Edytkowych ;-) Młody dostał od dziadków baloniki i słodycze, a ze żłobka swoją pierwszą ciuchcię, taką z szynami i wszystkimi bajerami:tak: Dzisiaj będą z tatą majstrować ;-)

Cześć laski:-) Ja po maratonie po mieście i to z Michem w wózku :eek: Zasnął biedaczek pod koniec:zawstydzona/y: I to tak że go w wózku całkiem rozebrałam, wsadziłam do łóżeczka i jeszcze pampersa wymieniłam bo miał kupę :szok: i nawet nie drgnął koleś:-D :-D :-D po mamusi ma chyba ten zdrowy sen;-) :-p :-p :-p

U nas mikołajki to takie drobnostki sobie dajemy i to głównie dzieciom - tzn. my dostaliśmy od starszych :-) :-p :cool2: i Michał :-) michał dostał też od chrzestnej pieska takiego co jeździ, szczeka, gra i śpiewa (dobrze że po meblach nie szcza ;-) :cool2: ) no i wcięło wczoraj chłopaka - nie można go było oderwać od tego cuda :-) Także Klaudia coś musi być z tym mlekiem matki ;-) :-) :elvis: :elvis: :elvis:

Kochana Gazelko

2qajlep.gif

100 lat :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Cześć laski :)

Dzięki za życzenia :-) .

Co do 100lat i 200 lat - kto da więcej? Aczkolwiek przy opcji ponad 200 lat poproszę dodatkowo o jakis specjalny pakiet na wymianę różnych części ciała, bo nie chciałabym swoją osobą straszyć :-D :szok: :cool2:

Do góry