reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:szok: oj źle się dzieje coś słabo chyba te qciuki wszyscy trzymają ale może będzie jeszcze jakaś szansa na wygraną

to wam się trafiło ja sie zastanawiam kogo by tu odwiedzić z czynną łazienką, chętnie bym się wykąpała
zapraszam, ;-):tak::tak::tak:

Elfiku masz łeb nie od parady ...tekst z mądra ksiązką jest powalający. nie omieszkam go wykorzystac;) choc i tak do mojej mamy nic nie dociera. postaram się póxniej Wam na zwierzakach opisac pare sytuacji tak dla nakreslenia przyczyn mojego nastroju...a egzam na prawko to szczerze olewam, bo wiem ze jestem za swierzym kierowcą aby sobie poradzic z takim gratem wiec czy na 200m czy 30 km to pewnie bym nie zdała przez do ciężko działające sprzęgło :sick:. pociesza mnie fakt ze wiem ze dobrze jezdże i nie mam wiekszych kłopotów z poruszaniems się po drogach wiec moze w styczniu mi się powiedzie...własnie najgorsze ze czas oczekiwania na egzam to 6 tygodni:no::no:

p.o.r.a.ż.e.cz.k.a :no:
no ale lepsze srebro niz nic :tak:
a myśmy zostały same z Weroniką bo wysłałyśmy tate do dziadka :-p
Zaraz pozmywamy gary, potem kawusia mama a Weronisia soczek i relaksik bedzie :tak:

witaski:-)

ja się melduję po dwóch dniach nieobecności,
ale łosiek kompa załatwił:baffled: :baffled: :baffled:
i tak go na raty formatuje i poprawia,
więc przy jedynej możliwości jaką dostałam
od razu na bb......................poczytałam i juz mi lepiej

reklama
miałam taka jazdę przez tego kompa,
bo już myśłałam,że straciłam wszystkie zdjęcia
Otylci:confused: :eek: te do roczku,
ale łosiek dał sobie radę i odzyskał

teraz już wszystko zgrane................uffffffffffffffffff:happy: :dry: