reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć dziewczyny!pierwszy raz zawitałam na forum w sobotę i to przed własnym kompem!!!!! niestety ciągle wyskakuje mi jakiś błąd i emotikonek nie moge wrzucać :(((Julka szaleje od 5 - teraz "pomaga" mi ściągać pranie z suszarki i roznosi po całym mieszkaniu spinacze :)przepraszam, muszę iść (jestem CIĄGNIĘTA...................)

właśnei - w czasie gonitwy za julka - oglądam Miasto Kobiet, gdzie Tomek Jacyków opowiada o tym, jak codziennie rano cały się goli - i ciągle powtarza o "brodzie" na mosznie :))o już nie oglądam - J wyłączuła telewizor :(

uciekam - musze wyprowadzić Potwora na spacer :)))może uda mi sie dołączyć do dyskusji wieczoremmiłego dnia

czesc babeczki :-):-)

melduje sie po baaardzo stresujacym dyzuze, ale dałam rade......
dalismy rade wszyscy !!

ogarne siebie, dziecko, dom, wroce z zakupow i zasiade z kawusia i wszystko nadrobie!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

nasza zuch joasia !!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam ze sie uda kochana !!!!!!!!!! brawo !!!!!!!!!!!!

a babeczki nie wiecie co z nasza ania sz ????????????? cholerka cos jej dlugo nie ma a przeciez ostatnio byla codzinnie :baffled:

no i maniulka sie jeszcze nie zameldowala :confused::baffled:.......mysle ze wszystko u nich ok :tak:

a u nas tymi spi mlody jeszcze 15 minut pracki i wraca do domciu :-) (biedaczek wczoraj wrocil do domu---hehe jak kopciuszek przed polnoca kilka minutek;-)- i pierwsze co przestawil mnie z drogi;-)i pomknal do lazienki a tam ...............rewolucja :baffled: ehh pojadl chlopaczyna dziwacznych rzeczy na tej kolacyjce :dry:.............ale juz jest ok.......chyba )

a ja wstawilam nogi i do boju aerobic bede cwiczyla na brzuch uda i posladki kopia kaszanka ale chyba sa ciekawe (chce wrzucic na wyslij ale cos o 19 godz pisza :szok:)

buziaczki

aaaaaaaaaa elen a kto to jest ten jacek :confused::-p

reklama
Witam
Ale miło Martusiu że mnie pamiętasz:-) :-) :-)

Zagladam tu dość często ale niewiele piszę bo niestety brak czasu:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
A co do odstawienia małego od piersi to moge się pochwalić wczoraj zaczełam walkę z nocnym karmieniem
Oli budził się 3 razy był płacz niesamowity ale przetrwałam i myślę że mogę już napisać że od 1-12-06 mały nie cyca:tak: :tak:
Ale powiem Wam że Oliwier gdy go karmiłam w te ostatnie noce to potrafił się budzić co1,5 h i ostatnio z tego powodu chodziłam całe dnie nie wyspana
Myślałam że to odstawianie będzie gorsze nastawiłam się już na to że w nocy nie zasne nawet na moment ale było ok

Do góry