reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć dziewczyny!pierwszy raz zawitałam na forum w sobotę i to przed własnym kompem!!!!! niestety ciągle wyskakuje mi jakiś błąd i emotikonek nie moge wrzucać :(((Julka szaleje od 5 - teraz "pomaga" mi ściągać pranie z suszarki i roznosi po całym mieszkaniu spinacze :)przepraszam, muszę iść (jestem CIĄGNIĘTA...................)

właśnei - w czasie gonitwy za julka - oglądam Miasto Kobiet, gdzie Tomek Jacyków opowiada o tym, jak codziennie rano cały się goli - i ciągle powtarza o "brodzie" na mosznie :))o już nie oglądam - J wyłączuła telewizor :(

uciekam - musze wyprowadzić Potwora na spacer :)))może uda mi sie dołączyć do dyskusji wieczoremmiłego dnia

czesc babeczki :-):-)

melduje sie po baaardzo stresujacym dyzuze, ale dałam rade......
dalismy rade wszyscy !!

ogarne siebie, dziecko, dom, wroce z zakupow i zasiade z kawusia i wszystko nadrobie!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

nasza zuch joasia !!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam ze sie uda kochana !!!!!!!!!! brawo !!!!!!!!!!!!

a babeczki nie wiecie co z nasza ania sz ????????????? cholerka cos jej dlugo nie ma a przeciez ostatnio byla codzinnie :baffled:

no i maniulka sie jeszcze nie zameldowala :confused::baffled:.......mysle ze wszystko u nich ok :tak:

a u nas tymi spi mlody jeszcze 15 minut pracki i wraca do domciu :-) (biedaczek wczoraj wrocil do domu---hehe jak kopciuszek przed polnoca kilka minutek;-)- i pierwsze co przestawil mnie z drogi;-)i pomknal do lazienki a tam ...............rewolucja :baffled: ehh pojadl chlopaczyna dziwacznych rzeczy na tej kolacyjce :dry:.............ale juz jest ok.......chyba )

a ja wstawilam nogi i do boju aerobic bede cwiczyla na brzuch uda i posladki kopia kaszanka ale chyba sa ciekawe (chce wrzucic na wyslij ale cos o 19 godz pisza :szok:)

buziaczki

aaaaaaaaaa elen a kto to jest ten jacek :confused::-p

reklama
Witam
Ale miło Martusiu że mnie pamiętasz:-) :-) :-)

Zagladam tu dość często ale niewiele piszę bo niestety brak czasu:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
A co do odstawienia małego od piersi to moge się pochwalić wczoraj zaczełam walkę z nocnym karmieniem
Oli budził się 3 razy był płacz niesamowity ale przetrwałam i myślę że mogę już napisać że od 1-12-06 mały nie cyca:tak: :tak:
Ale powiem Wam że Oliwier gdy go karmiłam w te ostatnie noce to potrafił się budzić co1,5 h i ostatnio z tego powodu chodziłam całe dnie nie wyspana
Myślałam że to odstawianie będzie gorsze nastawiłam się już na to że w nocy nie zasne nawet na moment ale było ok

Do góry