reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hejjj,
My też byliśmy dziś na szczepieniu

Julka waży 11,900 i ma 83 cm !!! :szok: :szok: :szok: :szok: Kurcze w sumie spora panna z niej, a mi wydaje się, że jest taką chudzinką, może dlatego, że jest wysoka?:tak: Z całego szczepienia najbardziej nie podobało się jej rozbieranie i ubieranie, a samo szczepienie olała :cool2:

no dobra, goście przyszli- spadam !
Duża dziewczynka :tak: super!
Edytko coś nas zaniedbujesz ostatnio?.....

reklama
Cześć moje kochane zalkoholizowane koleżanki :)

Też właśnie mysle, co tu zakosztować tego wieczora. Mam dwie opcje - winko lub whiskey ;)

jestem juz, nie dało sie wyjsc do sklepu, wiec zaraz zmykam po herbatke.,....zreszta jutro rano ide do pracy, wiec troche niewskazane byłoby sobie conieco golnac hehehe

ide ogarne kuchnie i zaraz wracam!!!1

czesc dorotko!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

winko wygrało ;-) :-)

przyleciałam się pochwalic, że już mamy wybrane nowe mieszkanko. Tzn jeszcze nie kupione, ale... może uda sie w weekend podpisać umowę przedwstepną :) Strasznie się cieszę, aczkolwiek koles sprzedający trochę kręci - nie może sie zdecydowac kiedy sprzedać mieszkanko :wściekła/y: Wszystko dlatego, że sam podpisuje umowe z kimś na domek... a ja juz mam dosyć dalszych poszukiwań i chcialabym sie JUŻ przeprowadzić :cool2: A to wybrane mieszkanko wygląda tak, że wprowadzamy sie od razu jak dostaniemy do niego prawa. Jest naprawdę super urządzone przez jakiegos architekta. No i teraz ciągle piję zdrowie za to mieszkanie :-) :-D Mam nadzieję, że nie za wcześnie ;-)

czyli co? sama pije tego drina?
coż... chyba dam rade :tak: bo juz właściwie kończe

Coś Tusia sie nie odzywa ostatnio?

winko wygrało ;-) :-)

przyleciałam się pochwalic, że już mamy wybrane nowe mieszkanko. Tzn jeszcze nie kupione, ale... może uda sie w weekend podpisać umowę przedwstepną :) Strasznie się cieszę, aczkolwiek koles sprzedający trochę kręci - nie może sie zdecydowac kiedy sprzedać mieszkanko :wściekła/y: Wszystko dlatego, że sam podpisuje umowe z kimś na domek... a ja juz mam dosyć dalszych poszukiwań i chcialabym sie JUŻ przeprowadzić :cool2: A to wybrane mieszkanko wygląda tak, że wprowadzamy sie od razu jak dostaniemy do niego prawa. Jest naprawdę super urządzone przez jakiegos architekta. No i teraz ciągle piję zdrowie za to mieszkanie :-) :-D Mam nadzieję, że nie za wcześnie ;-)
to suuuuper Gazelaczku!! Trzymam kciuki za szybkie podpisanie umowy!!!
Sliczny Maciejka w suwaczku i tylko link do Jego galerii zniknął :-(

gazelka to moze kolejna imprezka juz na nowym mieszkanku :confused::confused::confused:

aaaaa za pamieci Nianiulka jak jutro zagladniesz na BB napisz mi kiedy jestescie w Sandomierzu, moze uda sie jakos zobaczyc, co????

okazuje sie, ze mam wolnego Sylwestra.........ale za to ide w Wigilie i w Boze Narodzenie do pracy, no i w nowy rok.......poza tym pracuje teraz nie co 3 a co 2 dni, no i od 1 grudnia zostaje sama na stanowisku swoim........ehhhhhhh

reklama
Do góry