reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hejjj,
My też byliśmy dziś na szczepieniu

Julka waży 11,900 i ma 83 cm !!! :szok: :szok: :szok: :szok: Kurcze w sumie spora panna z niej, a mi wydaje się, że jest taką chudzinką, może dlatego, że jest wysoka?:tak: Z całego szczepienia najbardziej nie podobało się jej rozbieranie i ubieranie, a samo szczepienie olała :cool2:

no dobra, goście przyszli- spadam !
Duża dziewczynka :tak: super!
Edytko coś nas zaniedbujesz ostatnio?.....

reklama
Cześć moje kochane zalkoholizowane koleżanki :)

Też właśnie mysle, co tu zakosztować tego wieczora. Mam dwie opcje - winko lub whiskey ;)

jestem juz, nie dało sie wyjsc do sklepu, wiec zaraz zmykam po herbatke.,....zreszta jutro rano ide do pracy, wiec troche niewskazane byłoby sobie conieco golnac hehehe

ide ogarne kuchnie i zaraz wracam!!!1

czesc dorotko!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

winko wygrało ;-) :-)

przyleciałam się pochwalic, że już mamy wybrane nowe mieszkanko. Tzn jeszcze nie kupione, ale... może uda sie w weekend podpisać umowę przedwstepną :) Strasznie się cieszę, aczkolwiek koles sprzedający trochę kręci - nie może sie zdecydowac kiedy sprzedać mieszkanko :wściekła/y: Wszystko dlatego, że sam podpisuje umowe z kimś na domek... a ja juz mam dosyć dalszych poszukiwań i chcialabym sie JUŻ przeprowadzić :cool2: A to wybrane mieszkanko wygląda tak, że wprowadzamy sie od razu jak dostaniemy do niego prawa. Jest naprawdę super urządzone przez jakiegos architekta. No i teraz ciągle piję zdrowie za to mieszkanie :-) :-D Mam nadzieję, że nie za wcześnie ;-)

czyli co? sama pije tego drina?
coż... chyba dam rade :tak: bo juz właściwie kończe

Coś Tusia sie nie odzywa ostatnio?

winko wygrało ;-) :-)

przyleciałam się pochwalic, że już mamy wybrane nowe mieszkanko. Tzn jeszcze nie kupione, ale... może uda sie w weekend podpisać umowę przedwstepną :) Strasznie się cieszę, aczkolwiek koles sprzedający trochę kręci - nie może sie zdecydowac kiedy sprzedać mieszkanko :wściekła/y: Wszystko dlatego, że sam podpisuje umowe z kimś na domek... a ja juz mam dosyć dalszych poszukiwań i chcialabym sie JUŻ przeprowadzić :cool2: A to wybrane mieszkanko wygląda tak, że wprowadzamy sie od razu jak dostaniemy do niego prawa. Jest naprawdę super urządzone przez jakiegos architekta. No i teraz ciągle piję zdrowie za to mieszkanie :-) :-D Mam nadzieję, że nie za wcześnie ;-)
to suuuuper Gazelaczku!! Trzymam kciuki za szybkie podpisanie umowy!!!
Sliczny Maciejka w suwaczku i tylko link do Jego galerii zniknął :-(

gazelka to moze kolejna imprezka juz na nowym mieszkanku :confused::confused::confused:

aaaaa za pamieci Nianiulka jak jutro zagladniesz na BB napisz mi kiedy jestescie w Sandomierzu, moze uda sie jakos zobaczyc, co????

okazuje sie, ze mam wolnego Sylwestra.........ale za to ide w Wigilie i w Boze Narodzenie do pracy, no i w nowy rok.......poza tym pracuje teraz nie co 3 a co 2 dni, no i od 1 grudnia zostaje sama na stanowisku swoim........ehhhhhhh

reklama
Do góry