Joaska
Lipcowe mamy '05
zaraz będe drina pić hihi
ja tez chce..............................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz będe drina pić hihi
może coś tam w domku wyniuchasz co? I towarzystwa koleżance dotrzymasz hę?ja tez chce..............................
może coś tam w domku wyniuchasz co? I towarzystwa koleżance dotrzymasz hę?
hehe ja jak byłam mała to wszystkiego miałam seść a tsy miała moja siostraA na pytanie, które zaczyna się od ile? mówi ZAWSZE "tsy" No i jest tak: "Ile masz misiów?" - tsy, "Ile masz oczek?" - tsy itd.
kochana, nawet jakbym miała do Zabki osiedlowej isc po cos z % to pojde i dzisiaj Tobie towarzystwa dotrzymam!!!!!!
ps. Weroniska sliczna na foteczce w podpisie!!!!!!
Julka waży 11,900 i ma 83 cm !!! Kurcze w sumie spora panna z niej, a mi wydaje się, że jest taką chudzinką, może dlatego, że jest wysoka? Z całego szczepienia najbardziej nie podobało się jej rozbieranie i ubieranie, a samo szczepienie olałamy juz po szczepieniu
Weronika bardzo dzielna aż byłam w szoku i pielegniarka też hehe
Mała waży równe 10 kg i ma 77cm
Idziemy jeśc spóżniony obiadek
czekam ,czekam, czekam......dobra, to ide, bede za 15 min!!!