reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze tak czytam o tych Waszych planach ozdwyczajania dzieci od smoczka, od pieluchy itp. to jedna częśc mnie chce tez próbowac( to chbya ta szalona częśc) a druga częśc mnie( ta trzeżwo mysląca) mówi mi żeby poczekać hmmmmmmm
Jesli chodzi o te tetry to sprawa raczej zamknięta bo mam za zimno teraz w domu i nie chce ryzykować a poza tym Weronika raczej korzysta z nocnika codziennie tylko z kupkami mamay czasem problem bo zdarza sie jej zrobic do gaci .
Sprawa smoczka znowu mnie nurtuje bardziej i bardziej kusi ale znowu znajac moje dziecko to chyba powinnam odpuscic. Ona przez te zęby i tak jest cieżka w pożyciu ,te oduczanie od smoka może u nas ciężko przychodzic a juz na 100% nie uda nam sie to w trzy dni, mowy nie ma!!
Wiec chyba rezygnuje na jakis czas jeszcze :baffled:

Hejjj,
My też byliśmy dziś na szczepieniu

my juz po szczepieniu
Weronika bardzo dzielna aż byłam w szoku i pielegniarka też hehe
Mała waży równe 10 kg i ma 77cm
Idziemy jeśc spóżniony obiadek :tak:
Julka waży 11,900 i ma 83 cm !!! :szok: :szok: :szok: :szok: Kurcze w sumie spora panna z niej, a mi wydaje się, że jest taką chudzinką, może dlatego, że jest wysoka?:tak: Z całego szczepienia najbardziej nie podobało się jej rozbieranie i ubieranie, a samo szczepienie olała :cool2:

no dobra, goście przyszli- spadam !

reklama
Do góry