reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

HANTI! w kwestii malowania - piszesz również o MOIM mężu :-D :-D :-D :-D czyżby wszyscy byli tacy sami w tej kwestii? kiedy sobie przyponę z jaką pieczołowitością szlifował te nasze krzywe ściany....:confused: :confused: i jak mi się oberwało, kiedy w czasie malowania ścian w pokoju Julenki maznęłam niechcący różową farbką po suficie.... :eek: :eek: :eek: do dziś mi to wypomina :dry:

dobrze wam z tymi zmywajacymi gary mężami..... :-( :-( :-( to taka osobista dygresja - mnie to szczęście chyba zbyt rzadko spotyka, zebym mogła zapamiętać :dry:

LILKA słoneczko :-) - mam nadzieję, że pesymistyczne myśli już przeszły :-) :-) . u nas sytuacja przez długi czas była podobna: Marek w delegacji 600 km od nas :-( zarabiał marne grosze :baffled: a ja siedziałam w domu z Julenką załamana i poszukująca CZEGOKOLWIEK! i w najmniej przewidywalnym momencie (czyli wtedy gdy było najgorzej;-) ) udalo nam sie trafic na taką super pracę!:elvis: :elvis: :elvis: nie dość, ze zarabiamy na poziomie to jeszcze mogę klepać na forum bb w czasie sprawdzania raportów wykonawcy :cool2: :cool2: :cool2: Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!

KREDZIU mieszkamy w Gliwicach, pracujemy w Bytomiu.... obiad w pracy jadam o 12, bo tak się przyzwyczaiłam jadać razem z Julenką :-D :-D :-D

reklama
Hejooo !!!

Iwonko strasznie mnie zmarwiłaś !!! mam nadzieję, że to jednorazowy incydent z tą alergią ! Boszzz, może ktoś coś dosypał przez przypadek i trafiło na Ciebie, no nie wiem jakiegoś oleju z orzechów ?? Opis na bank odpowiada silnej reakcji alergicznej. Daj znać jak zrobisz testy !
Buźki dla Ciebie ! :elvis: :elvis: :elvis:

Martusiu kochana witaj z powrotem ! Przecudnie Ci w nowej fryzurce. No i chciałam powiedzieć, że masz śliczną córcię hihihi :szok: :-D :-D :-D :-D

U nas remont gniazdka wstępnie zakończony. Powklejałabym jakieś fotki, ale na zdjęciach salon wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości, kanapa wychodzi czarna a jest brązowa, ściany wychodzą białe a są mleczno- kakaowe, to samo z dywanikiem- na fotkach jest prawie biały a jest całkiem inny. No i musimy zmienić kolor rolet, bo te które są pasują teraz jak pięść do nosa, to samo z kolorem ścian w korytarzu, ech tak to jest jak w mieszkaniu jest otwarta przestrzeń.:szok: :zawstydzona/y: Mam w planach zrobienie firanek bo wszystko widać na zewnątrz co się dzieje w mieszkaniu. Wczoraj robiliśmy rozeznanie w tym temacie i się załamalam jak nam babka zaśpiewała 460 zł za 1 karnisz 170 cm ! hehe

Młoda ogląda teletubki. Ale mam kochane dziecko, dzielnie zniosła malowanie.

Aniu.Sz duuuuuuuużo zdrówka !!!!

a nasz Julka niewiele chce oglądac w telewizji - z czego sie cieszę :-D :-D :-D

byliśmy wczoraj na chrzcinach najmłodszej bratanicy (6 mies.), która ma 4,5 letnią siostrę Ninkę. i ta Ninka to mała mądrala: sama mogłaby siedzieć przed telewizorem cały dzień a Hanię od niego odwraca mówią: "Takie małe dziewczynki nie mogą ogladac telewizji!" :cool2: :cool2: :cool2:

natchnięta jednym z ostatnich programów Kawa czy Herbata siedzę teraz na sieci i czytam o adopcji na odległość. :tak: czy któraś z was spotkała sie bliżej z tą formą pomocy afrykańskim dzieciom???

cześć kobitki

Iwonko bardzo mnie zmartwiło to co napisałaś :-( trzymaj sie ciepło kochana i nie martw sie, napewno masz na coś uczulenie, moze na jakąs przyprawe albo poprostu na jakieś dwa składniki skomponowane razem :tak: a juz napewno nie wypisuj takich bzdur bo dam w tyłek :wściekła/y:
elwiski dla Ciebie :elvis: :elvis: :elvis:

moje dziecko siedzi sobie właśnie z tatą na kanapie i powtarza ciag słow które wymawia perfekcyjnie:
tata,mama,oko,kółko,tata, mama,oko,kółko,tata........
Na teletubisie Weronika juz też rzadko patrzy, chyba sie znudziły :tak:

reklama
Do góry