reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

HANTI! w kwestii malowania - piszesz również o MOIM mężu :-D :-D :-D :-D czyżby wszyscy byli tacy sami w tej kwestii? kiedy sobie przyponę z jaką pieczołowitością szlifował te nasze krzywe ściany....:confused: :confused: i jak mi się oberwało, kiedy w czasie malowania ścian w pokoju Julenki maznęłam niechcący różową farbką po suficie.... :eek: :eek: :eek: do dziś mi to wypomina :dry:

dobrze wam z tymi zmywajacymi gary mężami..... :-( :-( :-( to taka osobista dygresja - mnie to szczęście chyba zbyt rzadko spotyka, zebym mogła zapamiętać :dry:

LILKA słoneczko :-) - mam nadzieję, że pesymistyczne myśli już przeszły :-) :-) . u nas sytuacja przez długi czas była podobna: Marek w delegacji 600 km od nas :-( zarabiał marne grosze :baffled: a ja siedziałam w domu z Julenką załamana i poszukująca CZEGOKOLWIEK! i w najmniej przewidywalnym momencie (czyli wtedy gdy było najgorzej;-) ) udalo nam sie trafic na taką super pracę!:elvis: :elvis: :elvis: nie dość, ze zarabiamy na poziomie to jeszcze mogę klepać na forum bb w czasie sprawdzania raportów wykonawcy :cool2: :cool2: :cool2: Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!

KREDZIU mieszkamy w Gliwicach, pracujemy w Bytomiu.... obiad w pracy jadam o 12, bo tak się przyzwyczaiłam jadać razem z Julenką :-D :-D :-D

reklama
Hejooo !!!

Iwonko strasznie mnie zmarwiłaś !!! mam nadzieję, że to jednorazowy incydent z tą alergią ! Boszzz, może ktoś coś dosypał przez przypadek i trafiło na Ciebie, no nie wiem jakiegoś oleju z orzechów ?? Opis na bank odpowiada silnej reakcji alergicznej. Daj znać jak zrobisz testy !
Buźki dla Ciebie ! :elvis: :elvis: :elvis:

Martusiu kochana witaj z powrotem ! Przecudnie Ci w nowej fryzurce. No i chciałam powiedzieć, że masz śliczną córcię hihihi :szok: :-D :-D :-D :-D

U nas remont gniazdka wstępnie zakończony. Powklejałabym jakieś fotki, ale na zdjęciach salon wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości, kanapa wychodzi czarna a jest brązowa, ściany wychodzą białe a są mleczno- kakaowe, to samo z dywanikiem- na fotkach jest prawie biały a jest całkiem inny. No i musimy zmienić kolor rolet, bo te które są pasują teraz jak pięść do nosa, to samo z kolorem ścian w korytarzu, ech tak to jest jak w mieszkaniu jest otwarta przestrzeń.:szok: :zawstydzona/y: Mam w planach zrobienie firanek bo wszystko widać na zewnątrz co się dzieje w mieszkaniu. Wczoraj robiliśmy rozeznanie w tym temacie i się załamalam jak nam babka zaśpiewała 460 zł za 1 karnisz 170 cm ! hehe

Młoda ogląda teletubki. Ale mam kochane dziecko, dzielnie zniosła malowanie.

Aniu.Sz duuuuuuuużo zdrówka !!!!

a nasz Julka niewiele chce oglądac w telewizji - z czego sie cieszę :-D :-D :-D

byliśmy wczoraj na chrzcinach najmłodszej bratanicy (6 mies.), która ma 4,5 letnią siostrę Ninkę. i ta Ninka to mała mądrala: sama mogłaby siedzieć przed telewizorem cały dzień a Hanię od niego odwraca mówią: "Takie małe dziewczynki nie mogą ogladac telewizji!" :cool2: :cool2: :cool2:

natchnięta jednym z ostatnich programów Kawa czy Herbata siedzę teraz na sieci i czytam o adopcji na odległość. :tak: czy któraś z was spotkała sie bliżej z tą formą pomocy afrykańskim dzieciom???

cześć kobitki

Iwonko bardzo mnie zmartwiło to co napisałaś :-( trzymaj sie ciepło kochana i nie martw sie, napewno masz na coś uczulenie, moze na jakąs przyprawe albo poprostu na jakieś dwa składniki skomponowane razem :tak: a juz napewno nie wypisuj takich bzdur bo dam w tyłek :wściekła/y:
elwiski dla Ciebie :elvis: :elvis: :elvis:

moje dziecko siedzi sobie właśnie z tatą na kanapie i powtarza ciag słow które wymawia perfekcyjnie:
tata,mama,oko,kółko,tata, mama,oko,kółko,tata........
Na teletubisie Weronika juz też rzadko patrzy, chyba sie znudziły :tak:

reklama
Do góry