reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kochane u nas piekna pogoda, slonko swieci, zmykam na spacer z Weronika :tak:
Wpadne pozniej chyba ze los bedzie mial inne plany bo siedzi dzisiaj w domu :-p
Nereczka

reklama
Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!

A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)
kochana Niunko serdeczne zyczenia z okazji piatej rocznicy slubu!!!!
Oby Los Cie kochal najbardziej na swiecie, na rekach nosil i piekne prezenty kupowal!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

Jezu laski ile Wy piszecie. Listości dla mam pracującyhc!!
Ja ja mam to wszytsko nadrobić i jezscze o kazdym pamiętać?:-p

Chce powiedziec, ze z testu super niani wyszło mi ze sama nie wiem czego chce :baffled: :confused: :dry: :zawstydzona/y: :-( :szok:

Ciesze się, ze zamieszczacie tu jakieś fajne propozycje zabawek bo dzieki temu mam wiecej pomysłów na prezenty świateczne dla Maksia. Dzieki;-) :-)

Kochane jubilatki z całego serca wszytskiego czego pragniecie, duzo radosci i zdrowia Waszego i Waszych pociech!!!
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Lila serce mi pęka kiedy czytam to co sie stało. Wierze, że za kilka dni zaświeci słonce nad Twoją głową:tak: :elvis: :elvis:

Elficzku
zapuszczac!!!!! Masz piekne, kobiecem zaltne, falujące włosy.Moje marzenie!!

E_mama - uwilebiam Cię za komentarz o rzucaniu miesem:-D :tak: :-) :elvis:

Uwielbiam posty Gazelki. Elwisek dla Ciebie :elvis:

Oczywiscie myśle o Mani. Podziwiam i szanuje Manię za wiele spraw. Takze za odwagę i szalone życiowe decyzje. Maniu jak Ci na polskiej ziemi?? Jak niespodzianka dla Mamy ?? Jak dzieciaki ? I jezscze tysiac"jak".
Czekamy na Ciebie!!:elvis: :-)

reklama
Do góry