reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!
A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)
aaaaaaaaaaaaaa no to nie wiedziałam
Gratulacjony z okazji rocznicy ślubu Niunieczko!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
kochana Niunko serdeczne zyczenia z okazji piatej rocznicy slubu!!!!Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!
A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)
Oby Los Cie kochal najbardziej na swiecie, na rekach nosil i piekne prezenty kupowal!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
kochane u nas piekna pogoda, slonko swieci, zmykam na spacer z Weronika
Wpadne pozniej chyba ze los bedzie mial inne plany bo siedzi dzisiaj w domu
Nereczka
miłego spacerku elfiku!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!
ja to rozumiem, tylko ilez razy mozna sobie tak powtarzac??????
ehhhh szkoda gadac!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
to jak wszystkoch wywiało to ja tez sie narazie oddale............
musze isc "spełnic swoje obowiazki".............
musze isc "spełnic swoje obowiazki".............
Jezu laski ile Wy piszecie. Listości dla mam pracującyhc!!
Ja ja mam to wszytsko nadrobić i jezscze o kazdym pamiętać?
Chce powiedziec, ze z testu super niani wyszło mi ze sama nie wiem czego chce :-(
Ciesze się, ze zamieszczacie tu jakieś fajne propozycje zabawek bo dzieki temu mam wiecej pomysłów na prezenty świateczne dla Maksia. Dzieki;-) :-)
Kochane jubilatki z całego serca wszytskiego czego pragniecie, duzo radosci i zdrowia Waszego i Waszych pociech!!!
Lila serce mi pęka kiedy czytam to co sie stało. Wierze, że za kilka dni zaświeci słonce nad Twoją głową
Elficzku zapuszczac!!!!! Masz piekne, kobiecem zaltne, falujące włosy.Moje marzenie!!
E_mama - uwilebiam Cię za komentarz o rzucaniu miesem :-)
Uwielbiam posty Gazelki. Elwisek dla Ciebie
Oczywiscie myśle o Mani. Podziwiam i szanuje Manię za wiele spraw. Takze za odwagę i szalone życiowe decyzje. Maniu jak Ci na polskiej ziemi?? Jak niespodzianka dla Mamy ?? Jak dzieciaki ? I jezscze tysiac"jak".
Czekamy na Ciebie!! :-)
Ja ja mam to wszytsko nadrobić i jezscze o kazdym pamiętać?
Chce powiedziec, ze z testu super niani wyszło mi ze sama nie wiem czego chce :-(
Ciesze się, ze zamieszczacie tu jakieś fajne propozycje zabawek bo dzieki temu mam wiecej pomysłów na prezenty świateczne dla Maksia. Dzieki;-) :-)
Kochane jubilatki z całego serca wszytskiego czego pragniecie, duzo radosci i zdrowia Waszego i Waszych pociech!!!
Lila serce mi pęka kiedy czytam to co sie stało. Wierze, że za kilka dni zaświeci słonce nad Twoją głową
Elficzku zapuszczac!!!!! Masz piekne, kobiecem zaltne, falujące włosy.Moje marzenie!!
E_mama - uwilebiam Cię za komentarz o rzucaniu miesem :-)
Uwielbiam posty Gazelki. Elwisek dla Ciebie
Oczywiscie myśle o Mani. Podziwiam i szanuje Manię za wiele spraw. Takze za odwagę i szalone życiowe decyzje. Maniu jak Ci na polskiej ziemi?? Jak niespodzianka dla Mamy ?? Jak dzieciaki ? I jezscze tysiac"jak".
Czekamy na Ciebie!! :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ja mam nesce ale mi nei smakuje
juz sie przyzwyczailam do idee chyba
hehhe, mam to samo, jak zabraknie idee to później nesca jest taka beee;-) ;-) ;-) ;-)
reklama