reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kochane u nas piekna pogoda, slonko swieci, zmykam na spacer z Weronika :tak:
Wpadne pozniej chyba ze los bedzie mial inne plany bo siedzi dzisiaj w domu :-p
Nereczka

reklama
Asiula nie ma co się smucić! Bo burzy zawsze wychodzi słońce!!

A ja pięć lat temu przyrzekałam miłość, wierność..................:-)
kochana Niunko serdeczne zyczenia z okazji piatej rocznicy slubu!!!!
Oby Los Cie kochal najbardziej na swiecie, na rekach nosil i piekne prezenty kupowal!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

Jezu laski ile Wy piszecie. Listości dla mam pracującyhc!!
Ja ja mam to wszytsko nadrobić i jezscze o kazdym pamiętać?:-p

Chce powiedziec, ze z testu super niani wyszło mi ze sama nie wiem czego chce :baffled: :confused: :dry: :zawstydzona/y: :-( :szok:

Ciesze się, ze zamieszczacie tu jakieś fajne propozycje zabawek bo dzieki temu mam wiecej pomysłów na prezenty świateczne dla Maksia. Dzieki;-) :-)

Kochane jubilatki z całego serca wszytskiego czego pragniecie, duzo radosci i zdrowia Waszego i Waszych pociech!!!
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Lila serce mi pęka kiedy czytam to co sie stało. Wierze, że za kilka dni zaświeci słonce nad Twoją głową:tak: :elvis: :elvis:

Elficzku
zapuszczac!!!!! Masz piekne, kobiecem zaltne, falujące włosy.Moje marzenie!!

E_mama - uwilebiam Cię za komentarz o rzucaniu miesem:-D :tak: :-) :elvis:

Uwielbiam posty Gazelki. Elwisek dla Ciebie :elvis:

Oczywiscie myśle o Mani. Podziwiam i szanuje Manię za wiele spraw. Takze za odwagę i szalone życiowe decyzje. Maniu jak Ci na polskiej ziemi?? Jak niespodzianka dla Mamy ?? Jak dzieciaki ? I jezscze tysiac"jak".
Czekamy na Ciebie!!:elvis: :-)

reklama
Do góry