reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik u nas to samo,wycie na wszystko,
a po spanku w południe obowiązkowo:-( :-( :-(

też mam dość,więc dzisiaj z radością wyrwałam się
na wywiadówkę do Damiana(zawsze to nic przyjemnego,
bo wiecznie są narzekania na moje leniwe i rozbrykane dziecię),
no ale radość się skończyła po wejściu do domu,
trzeba było oszacować straty w domku...........tym razem nie tak kosztowne:no: :no: :no: :wściekła/y:

kasia co sie tam u was dzieje ? :szok:

widze ze to chyba jakis kryzys kochane bo tymi tez buczusiem sie stal a po spanku w poludnie przewaznie zly humor jakis czas..................no i zasypianie..........dzis zasypial mi na kolanach lulany !!!!! a pozniej masakra bo nie chcial sie dac przelozyc do lozeczka i po 2 razy go odkladalam :baffled:.......ale wieczorem juz zasnal w lozeczku fakt ze z mlodym musielismy sie powstrzymywac od smiechu bo tak cudowal spiewal gadal i takie tam

reklama
Kredziu nic złego się nie dzieje:tak:

Damian leń,uczyć się nie chce i mi się "oberwało",
jako mamie,ale juz założenia postanowione,
odpowiednie kroki podjęte.............przywałam go do porządku

a podczas nieobecności mojej Otylcia
rozbiła sobie kubek z malaniny,
z którego miała się uczyć pić od jutra,
nic naukę przełożymy na później,
aż znajdę nowy kubek:-p :baffled: :confused: :happy:

ZASNELA!!!!!!!!!! HURAAAAAAAA!!
juz dawno nic mnie tak nie ucieszylo jak to ze moglam wreszcie polozyc dziecko spac :tak:
Naprawde staram sie jak moge i naprawde mam bardzo duzo cierpliwosci dla mojego potwora ale w takie dni jak dzisiaj nie daje rady psychicznie :no:
Mam @ co juz wywoluje u mnie spadek nastroju przepieknie nazwany przez mojego losia zgonem radosci zycia :-p to jeszcze ostatnio zycie tak mi dowalilo ze szok :-(
w takich chwilach chcialoby sie miec przynajmniej dziecko grzeczne jak na przyklad Julka E_mamowa a tu klops :-(
swoja droga Edytko nie ma sie co dziwic ze masz taka grzeczna coreczke- mama spoko babeczka to i dziecko na medal :tak:

ze niby co ty nie spoko babeczk ??? oj bo bedzie skucha ! :elvis::elvis::elvis::elvis:

łoś-mąż wrócił i pewnie zaraz będe zmuszona opuścić
stanowisko dowodzenia................hihhihihi

reklama
Do góry