reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a jeszcze zapomniałm się pochwalic; jestem ruda! :szok: :szok:

łoś jak przyszedł z pracy to powiedział, że ładnie wyglądam, ale jego mina mówiła coś zupełnie innego :cool2: :eek:

ale co tam, raz się żyje, do wiosny mam nadzieję, że uda mi się wygladac bardziej normalnie :confused: :eek: :cool2: :-)

reklama
Elficzko- tłumaczyłam jak dzieciom, ale teściowie to teściowie, oni są wszechwiedzący itp. :wściekła/y: :wściekła/y: , mieli byc cicho, ale i tak gadali, dobrze, że nie są u nas za często (tylko kiedy powinni byc :tak: ;-) ), ale zapowiedziałam już łosiowi, że jeżeli będą jeszcze kiedyś musieli byc u nas to mają zakaz przychodzenia w porze zasypiania Darii :tak: :cool2: :-p

i tak trzymac kochana !!!!

zaraz ide sie znecac nad swoim cialem
ale najpierw sie chyba z losiem w jakas awanture wdam, wczoraj mnie wkurzyl i cwiczylam z wiekszym zapalem a na rowerku aj zwykle jade sobie 40km/ha to wczoraj do 60 dochodzilam hihi

Elfik jak pomaga,to jasne zrób tak:tak: :-) ;-)
w takiej sprawie wszystkie chwyty dozwolone.................hihihiihih

a jeszcze zapomniałm się pochwalic; jestem ruda! :szok: :szok:

łoś jak przyszedł z pracy to powiedział, że ładnie wyglądam, ale jego mina mówiła coś zupełnie innego :cool2: :eek:

ale co tam, raz się żyje, do wiosny mam nadzieję, że uda mi się wygladac bardziej normalnie :confused: :eek: :cool2: :-)

nie ma tak oj nie ma!!!! FOTKA KOCHANA FOTKA!!!!!!!

ok kochane czas na mnie
jeszcze 40 minut mordegi potem wanna i wyrko
Weronika znowu spi z wyjetymi szczebelkami, polozylam na podlodze poduchy i zobaczymy
w dzien drzemka sukcesem zakonczona a dziecko jak sie obudzilo to wywedrowalo z lozeczka i pukalo w drzwi :tak:

dobranoc :elvis:

reklama
Tymi mi sie podoba na tym zdjeciu jak ziewa a jest ubierany :-D grzecznie stoi i nie placze hihiiiii
a na marginesie...Kredzia młody brode sobie zapuszcza?

lila dzieki :elvis: a dlatego tak stal grzecznie bo byl zaspany hehe a tak to jest ostatnio bunt na ubieranie (choc czasami da sie go przegadac ;) )
a mlody to tak z braku czasu zapuszcza ;-) musi sie podgolic wasisko chociaz (a ja jestem glupia bo nie wiem jak mi sie najbardziej podobie ;) czy np ogolony bo wyglada jak mlodzik a ja takich lubie ;-) czy jak ma jakos fajnie wycieta brode bez bakow ale jednak z bakami czy cala ehhh tak samo jak z wlosami podobal mi sie ogolony z irokezem, w krotkich jak zapuszczal takie bylejakie i teraz ...........ale chyba najbardziej w dredziochach :tak:.......po prostu podobie mi sie we wszystkim i zawsze ;) no prawie ;) )

Do góry