reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jak lila zaczeła pisac o opiekunce, to ja tez napisze, ze rowniez poszukuje opiekunki, mam czas do grudnia........tylko nie wiem czy ktos sie zgodzi pracoiwac tylko jeden dzien w tygoniu, no moze czasem dwa a czasem tylko raz na dwa tygonie, R stwierdził, ze jego mama nie podoła wszystkim obowiazkom, jakie ma.......

no cozm, damy jakos rade!!!!!
ufffff

reklama
Asiu no to mało czasu ci zostało do grudnia.....powodzenia!!
moze masz w bloku jakas strasza pania na emeryturze co by sobie dorobic chciała?
ja juz w akcie desperacji pytałam jak kogos spotkałam :cool2: :baffled:
zycze spokojnego dyzuru :-)

Kasiu teraz linki mi sie otworzyły te co podałas :-)

Wiesz Kasiu, gdybym tutaj miała mamę lub siostrę to wszystko byłoby inaczej, a tak to wcale nie jest tak super bez łośka. Zresztą boję się prowadzić samochód jak pada. Dziś wracalam w nocy z PKP w deszczu i cały czas miałam gęsią skórę.
Oczywiście mam tę możliwość, żeby ruszyć się z chałupy jak zechcę ale nie wiem czy skorzystam heh.

dobra, spadam lulu
do jutra babulce !
to fakt...............rodzinka pod ręką,
fajna sprawa,ale jak dla mnie by mieć kogo odwiedzić:tak: ;-)

a co do jazdy,to ja też nie lubię jeździć w deszcz,
ale gorszy jest śnieg z mżawką i to taki zamarzający
albo mgła taka gęsta jak chmura................brrrrrrrrrrrrrr

wprawisz się i z czasem nie bedziesz odczuwać dyskomfortu,
jeździj jak najczęściej możesz
i będzie ok.

zakupki też bez problemów sobie zrobisz,
a to już GIT:tak: :-) :happy: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

jak lila zaczeła pisac o opiekunce, to ja tez napisze, ze rowniez poszukuje opiekunki, mam czas do grudnia........tylko nie wiem czy ktos sie zgodzi pracoiwac tylko jeden dzien w tygoniu, no moze czasem dwa a czasem tylko raz na dwa tygonie, R stwierdził, ze jego mama nie podoła wszystkim obowiazkom, jakie ma.......

no cozm, damy jakos rade!!!!!
ufffff
szkoda,że nie mieszkamy bliżej,
chętnie bym Ci pomogła,
dałabym radę z dwojgiem maluchów,
może Otylcia nauczyłaby się od Kubusia
nowych słówek:happy: :happy: :happy: :happy:

Lilka życzę Wam,aby Wasze plany ułożyły się
i byście szybciutko mieszkali na swoim,
a co do 50m mieszkanka,to jak jest fajnie
położone i ma ciekawe rozmieszczenie w środku,
to wcale nie jest takie małe

ja mam 51m i jest naprawdę fajne i przytulne mieszkanko:tak: :happy:

Dziewczyny poradźcie: co na prezent dla 13-14 latki?

a tu ciężko coś doradzić,
bo to zależy od gustu dziewczyny,
czy jest typem przebojowym,
czy bardziej nieśmiałym
no i kwoty jaką chcesz wydać

możesz kupić jakiegoś modnego ciucha,
albo cos z modnej biżuterii,
lub jakiś fajny młodzieżowy kosmetyk,
błyszczyki z brokatami są fajowe i takie tam duperele

reklama
Do góry