reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobra lecę na MagdeM:-p

ale czy zajrzę tu jeszcze dzisiaj nie mam pojęcia,
bo pewnie łosiek na swoim troniku zasiądzie

reklama
A jeśli chodzi o zabawkę Alka...........................to
Gazelaczek mi odpisała:
Maciek dość to lubi. Nie powiem żeby godzinami przesiadywal, ale miewa napady na tą zabawkę i wtedy nic innego nie wchodzi w grę. W każdym razie ładnie sobie na tym ćwiczy koordycję ruchową.

no i AniaSz też pisze,że:
Hanti mój Kuba tez ma taką zabawkę i raz na jakis czas siedzi przy niej i sobie przerzuca koraliki...

więc ja się decyduje na nią i Otylcia dostanie
między innymi na pewno taki prezent:tak: :tak: :tak:

Czesc
My też mamy tą zabawkę i Maja sie nia nie bawi, przerzuci z trzy klocki i na tym koniec, juz jej sie nudzi. Nie wiem ale jak dla mnie to ona lepsza dla takiego siedzacego, bo Maja jak siedziała to lepiej sie nia bawiła, teraz jak juz biega to mniej ja ona interesuje

No jeszcze dodam, że moja żaba jest takim dzieckiem niecierpliwym i nie potrafi się skupiac na zabaewkach, dlatego ja ona nie fascynuje. Ona woli karmic, czesac lale.
Bardzo lubi sie chowac i gdzie może tam sie chowa, do szafy, za firanki nawet do szuflady sie pchala :szok:

Lilka mi linki z Biedronki chodza ok.
może masz coś zainstałowane,że Ci blokuje:confused: :confused: :confused:

Kasiu dziekuje za odpowiedz w sprawie sanek

no chyba cos mam faktycznie bo nie ktore linki moge otwierac a nie ktore nie
np. bluzke Joasi te czerwona mogłam
za to kolczykow Niani nie :confused:

zobacze w ustawieniach czy cos jest...

A jeśli chodzi o zabawkę Alka...........................to
Gazelaczek mi odpisała:
Maciek dość to lubi. Nie powiem żeby godzinami przesiadywal, ale miewa napady na tą zabawkę i wtedy nic innego nie wchodzi w grę. W każdym razie ładnie sobie na tym ćwiczy koordycję ruchową.

no i AniaSz też pisze,że:
Hanti mój Kuba tez ma taką zabawkę i raz na jakis czas siedzi przy niej i sobie przerzuca koraliki...

więc ja się decyduje na nią i Otylcia dostanie
między innymi na pewno taki prezent:tak: :tak: :tak:

dzieki temu opisowi domyslam sie o co chodzi
o takie cos jak ''liczydło'' tylko z kulkami :-) tak?

ja zamierzam tez to kupic Mili bo kolezanka ma to i jej córeczka super sie tym bawi
im wieksze i bardziej pokrecone tym lepsze mi sie zdaje ;-)

Ja widziałam taką podobną zabawkę dziś w Ikei, ale kosztowała 40 zł to sobie odpuściłam zakup. Julka super bawiła się tym w Zakopcu w jednej knajpie i dlatego chciałam jej kupić właśnie coś takiego.

Łosiek pojechał w delegacjon, odwiozłam go na pociąg a my Julmonsterką jesteśmy same do piątku. Może ją zaszczepię w tym czasie? Bo mamy karteczkę na szczepienie po 16 miesiącu.

Przez te wyjazdy na PKP nie widziałam całej Magdy.M, ech.

Lilka a i widzę,że język rosyjski,
króluje w Twoim zyciu nawet w suwaczkach:-p ;-) :tak: :szok: :laugh2:

:-D :-D :tak: :tak: :-D
ach.....tak szczerze to 17 grudnia zaliczam cały rok rosyjskiego a jak narazie to pojedyncze słowa umiem :sick:
jakos nie mam przekonania za chiny do tego jazyka :baffled:
mus to mus
w tym tygodniu sie biore i to ostro,czas najwyzszy

hej lila hej edzia
ja jeszcze przed spankiem wdepnelam

kurcze co do jezyka ja musze sie za wloski zabrac mam ksiazke wloski w 3 miesiace z kasetami i jak kiedy kiedys sie przysiadlam to o co sie nauczylam to conieco pamietam i niezle mi sie z nia uczylo ...........ale len wygrywa :baffled: no i musze sie zmusic tylko najpierw mam 2 listy do napisania i tez jakos tak.......ehhh

no i dzis bylismy u lekarki z tymim tak mozna powiedziec ze przy okazji bo byl przyziebiony i my teraz chorzy a mlody mial wolne dzis (zalatwialismy dokumenty dla nas ! poszlo bez problemu i co sie okazalo to byl dzis gosciu u ktorego mlody nie musial miec wcale 6 papierkow od wyplat:no: a tylko na to czekalismy z naszymi dok.) teraz na dniach mlody nam wyrobi ksiazeczke zdrowia i jak cos moge isc bez problemu do lekarza tfu tfu oby nie :)

no i cos jeszcze chcialam.....................poza tym ze tymi wazy14.100 i ma 84 cm jest zdrowiuski tylko mamy zakaz na pianke do kapieli musimy myc go specjalnym preparatem i olejek specjalny (dostalismy kilk saszetek na poczatek:tak:)

wiecie......tak patrze na Mili i sobie ciagle uswiadamiam ze ten magiczny okres juz sie konczy
i przykro mi strasznie
ale wiem ze taki dzien musiał nadejsc.....

szkoda ze matka siedzacym w domu panstwo jakiejs kasy porzadnej nie daje :-D :-D
marzenia!!!!

naprawde strasznie to przezywam
choc wiem ze bedzie dobrze
tylko ta mysl,ze sie konczy jest dla mnie troszke przykra
strasznie kocham te moje dziecie i normalnie jestem pępowiną przywiązana do niej :-D
ech

no i od dzisiaj jest akcja w domu ostatecznego sprzatania
został mi tydzien i chce okna wszystkie wymyc,porzadki gruntowne,no nosi mnie choc wiele nie mam co sprzatac bo codziennie cos robie.....no ale mnie nosi
:baffled:

reklama
Do góry