reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiku czyżbys miała krtę ATI Radeon ??? ba mój komp własnie taką ma i pobiera mi skrót alt+c ...jak się wejdzie w program karty i zakładce hotkeys odhaczy "ptaszka" to dzaiała "ć", ale jednorazowo (w sensie ze po uruchomieniu kompa znów trzeba zaznaczac), wiec jak Twój Grzes wpadnie na to jak zaznaczyc na stałe to daj znac :)

Hanti mój Kuba tez ma taką zabawkę i raz na jakis czas siedzi przy niej i sobie przerzuca koraliki...

reklama
hehe nie ma to jak radosna kolezanka :tak:
ja mam sie troche lepiej bo pogadałam sobie godzinke z siostra a to mi zawsze humor poprawia
żeby jeszcze bliżej mieszkała to już byłaby pełnia szczęscia :tak:
No i opowiedziała mi siostra o porodzie swojej koleżanki
urodziła w czwartek chłopczyka, 4 dni po porodzie miała wywoływany poród. Mały nie chciał wejsc do kanału rodnego wiec ja zawineli w pasie prześcieradłami dwaj ginekolodzy i wyciskali jej malucha.
No i sie urodził 4400 ważył i ma 55 cm! Niezła chłopina nie?
Wczoraj Maja odwiedziła ta kolezanke w szpitalu , ona tez tam bedzie rodzic wiec sobie przy okazji szpital zobaczyla. Musi zabrac do porodu pizame,kapcie i szlafrok , reste łacznie z rzeczami,oliwkami,pampersami do dziecka dostanie w szpitalu. Fajnie nie?

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: CO TO ZA SZPITAL???? NIECH ONA TAM NIE IDZIE!!!!!

Ps. domyślam się że to pierwsze to przejęzyczenie ;-) ale to drugie jest niedopuszczalne!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Całusy dla chorowitków wszystkich naszych :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Sanki z biedronki kupili moi teściowie - wydaje mi się że są ok :tak: :tak: :tak: ale ja bym Michowi kupiła takie z metalowymi płozami bo one szybciej jeżdzą :-p :tak: :tak: :tak: (tak myśle, bo ja takie miałąm i zawsze śmigacz saneczkowy byłam ;-) :tak: :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: ) Jak znajdę takie z oparciem to mu kupię :-p a co tam:-)

Elfiku, nie wiem dlaczego ale ja sie o Ciebie martwię ostatnio:no: :no: :no: :-( :-( :-( Nie wiem dlaczego ale mam nadzieję że to tylko jakieś wymysły moje :-( :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Hanti a ta zabawka to podobno właśnie taka suuuper edukacyjna i baaaardzo polecana, ja na pewno Michowi kupię ale czy dzieci sie nią chętnie bawią :confused: Oto jest pytanie :-)

Mój Mich ma taki samochód dla trzylatka na pedały, no i siada sobie, do pedałow nie siega ale popyla "na Flinstona" i jesteśmy na etapie zakumania po co ta kierownica :-p :-p :-p Inne zabawki mogą nie istnieć :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:

reklama
Ania G. dzisiaj do mnie pisała, że dobrze się czuje, tylko ogarnęło ją mega zmęczenie. Obecała do nas zagladnąć :-)

Do góry