reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co do 13 to ja tez jestem przesądna,
ale.......... kiedy chodziło o mieszkanie,
leciałam się zameldować,jak na skrzydłach do urzędu,
a to był właśnie 13,ale nie piątek.............hihiihiiiihhi
był czwartek:rofl2: :-p

reklama
Otylka nie chce spać,
czekam aż zaśnie,a ona się bawi w najlepsze
teraz klaszcze w dłonie w łóżeczku

a pogodę mam taką sliczną,że powinnam okna pomyć,
ale wolę się byczyć,bo nie mam jeszcze gotowych firanek
do pokoju,a nie chcę wieszać jakiś starych

wymyśliłam sobie nowe firanki na Święta Bożego Narodzenia,
pewnie będe okna myć w mrozy,
ale nowe firanki będą:baffled: :eek: :confused: :sorry2: :dull: :szok: ;-)

wziełam udział w konkursie bb,
jaja by były,gdybym wygrała książkę o ciąży..................hihhihiiihhiihihihihi

Joasiu nie martw się o tracenie cierpliwości,
każda z nas to ma,
najważniejsze to nie dać się zwariować:crazy: :tak: :cool:

a propo Twojego R ..............ma bardzo męski głos,
taki super seksowny,
mogłabym słuchać i słuchać.................hiihhihihihiih

hehhe kasia On sie tal wygłupiał z tym głosem hehehe
specjalnie go znizył..........hihihih:rofl2::rofl2::rofl2:
ale komplement przekaze

a ja wrociłam z zakupow, odebrałam wypłate..........

byłam w moim ulubionym ciucholandzie, znowu obkupilam swoje dziecko.......
swietne ciuszki, a cena jeszcze lepsza......poza tym mamy juz 10% rabatu hehe

szukałam kurtki, ale jakos nic fajnego nie znalazłam, musimy sie wybrac do jakiegos wiekszego sklepu......

dobra ja narazie zmykam, postaram sie jeszcze zajzec przed praca, lub w czasie.........

buziaczki!!

reklama
Weronika śpi, ostatnio zasypia coraz pózniej , dzisiaj dopiero o 14stej, wczoraj to samo.
No i już nei śpi dwóch godzin :no: góra 1,5 i to też nie zawsze

Edytko przykro mi,ze te meble takie nie trafione i bo kupowane w urodziny mojego taty :tak:

Do góry