reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
obciążniki zamówione:tak: ,
a by lepiej mi sie spalało tłuszczyk
dokupiłam sobie L-karnityne
jak paczka przyjdzie ruszam na siłownię:-) :rofl2: :cool:

ech.... te meble, które kupiliśmy w poniedziałek nie spełniają naszych oczekiwań :-(
Dzwoniłam do UOKIK i nie można ich zwrócić żądając zwrotu kasy (to tylko w przypadku sprzedaży wysyłkowej działa), tylko trzeba reklamować i takie tam... No i sic ~~~~~~~!
kurcz....

Kurcze to strasznie mi przykro Edytko :-( wiem ile trwaja te całe reklamacje i tez nie zawsze osiaga sie to czego sie chciało..ehh nasz cudowny kraj :wściekła/y:

A ja wysłałam dziecko na spacer z tatą :tak: znowu :tak: już trzeci raz w tym tygodniu :tak: bo ma wolne przed południa i według nowych zasad panujacych w naszym domu spędza wolny czas z dzieckiem :tak:

czyli mam czas dla siebie :tak: ide po druga kawe a potem będe wbijac tego klina o którym pisała Klaudia :tak:

ech.... te meble, które kupiliśmy w poniedziałek nie spełniają naszych oczekiwań :-(
Dzwoniłam do UOKIK i nie można ich zwrócić żądając zwrotu kasy (to tylko w przypadku sprzedaży wysyłkowej działa), tylko trzeba reklamować i takie tam... No i sic ~~~~~~~!
kurcz....

współczuję kochana,
jedyne co Ci zostaje to znaleźć jakąś wadę
i Reklamować

czasem nie jest trudno znaleźć coś do czego możnaby się przyczepić

przestudiuj dokładnie umowę kupna
i warunki reklamacji

trzymam kciuki!!

reklama
A ja wysłałam dziecko na spacer z tatą :tak: znowu :tak: już trzeci raz w tym tygodniu :tak: bo ma wolne przed południa i według nowych zasad panujacych w naszym domu spędza wolny czas z dzieckiem :tak:

czyli mam czas dla siebie :tak: ide po druga kawe a potem będe wbijac tego klina o którym pisała Klaudia :tak:

Elfik,tylko siłą nie wbijaj............podejdź go podstępem.............hihihihhiihihi

a co do spacerków tatusia z córeczką ..............tak trzymać!!!!!!:tak: :tak: :tak:

Do góry