reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfik, coś dziwny ten Twój suwaczek świąteczny, niby stroik świąteczny już na finiszu a jeszcze tyle dni do końca ??:szok: ;-)

reklama
współczuję kochana,
jedyne co Ci zostaje to znaleźć jakąś wadę
i Reklamować

czasem nie jest trudno znaleźć coś do czego możnaby się przyczepić

przestudiuj dokładnie umowę kupna
i warunki reklamacji

trzymam kciuki!!

no właśnie, niestety jest się do czego przyczepić, ale nie chciałabym żeby mi usuwali te wady tylko żeby zabrali te meble z powrotem w cholerę !

Elfik moje dziecko też nie jadała do tej pory,
niczego poza pomidorem,a dziś taka przemiana,
a tak poza tym to ona teraz je jak wróbelek
rano -mleko 250ml
koło 10 -kiełbaske śląską
12 -150ml soku Kubuś
15 - wczoraj 4 kluski
17.30 -dwa danonki
19 -mleko 300ml

no właśnie, niestety jest się do czego przyczepić, ale nie chciałabym żeby mi usuwali te wady tylko żeby zabrali te meble z powrotem w cholerę !

przejrzyj jeszcze raz warunki reklamacji,
a jak nie masz pewności zadzwoń do rzecznika praw konsumenta,
na pewno jest jakiś haczyk na nich
i można zwrócić meble,
bo nie takie rzeczy zwraca się

przecież Ty je masz 3 dni i sa wady,
a w sklepie ich nie chcą,bo się pozbyć nie mogą

przejrzyj jeszcze raz warunki reklamacji,
a jak nie masz pewności zadzwoń do rzecznika praw konsumenta,
na pewno jest jakiś haczyk na nich
i można zwrócić meble,
bo nie takie rzeczy zwraca się

przecież Ty je masz 3 dni i sa wady,
a w sklepie ich nie chcą,bo się pozbyć nie mogą

no właśnie dzwoniłam dziś do rzecznika praw konsumenta, żeby mieć pewność swoich racji w rozmowie ze sprzedawcą i dowiedziałam się, że nie można oddać tych mebli, można je tylko reklamować...
A zwrócić w ciągu 10 dni można rzeczy kupione tylko drogą wysyłkową (np. allegro itp.)...
NO nic, jak wróci łosiek to pojedziemy do tego sklepu, może jeszcze coś się uda wywalczyć...
Cholera, co nas podkusiło, żeby kupować meble 13-tego !
Mieliśmy tylko kupić biurko pod kompa i lustro do łazienki a my kupiliśmy meble do salonu ! ech kto ma nierówno pod deklem to później tak ma !:nerd: :dull:

muszyska się pobudziły,taka u nas piękna pogoda,
własnie mi jedna wleciala do domku wielkości helikoptera:wściekła/y:

reklama
U mnie much niet, ale potrzebna mi druga kawa jak nic :)
Julka śpi a ja mam masę papierkowej roboty, tylko tradycyjnie mi się nie chce hehe

Do góry