reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hello babiszonki :-)

AniuSz. gratulacjony za 3 miejsce! Nie dość, że umuzykalniona, to jeszcze poetka. Fajnie mieć taki talent na lipcówkach ;-) Jesteśmy duuuumne! :-)

Edytko! :elvis: :elvis: :elvis: na powitanie :-) Super, że jesteś zadowolona z wyjazdu. Z pewnością również wypoczęta i odprężona :cool2: A jaka ładna Julka w suwaczku! Mamusia równie zachwycająca w avatarze :tak:

Joasia, trzymam kciuki za szybkie oswojenie się z nowościami w pracy. Będzie dobszsz ;-) :tak:

Spóźnione "dziękuję" za wszystkie komplementa dla mojego loka :cool2:

czesc babeczki :-):-):-)

słonce niesmiało zaglada zaa okna, wiec nawet chciało mi sie podniesc z wyrka :-):-)
Kuba rozwala to wszystko co wczoraj wieczorem posprzatalam, popijam herbatke z cytrynka i cały czas zbieram sie, zeby sie ubrac!!!!

edytko foteczki cudne!!!!!Kuba cały czas wolal "dzidzia" na Julcie, a ja mowie, ze to Julcia.........zakapował bo zaczał wołac "Jilcia" hihiihhi, ciesze sie bardzo ze odpoczeliscie!!!!!

witam się z rana:-)

chyba ja dzisiaj jestem pierwsza,
oczywiście nie licząc nocno-rannych odwiedzin Kredzi;-) :tak: :happy:

no i masz babo placek,
zanim mi się post wysłał
juz Asia i Iwonka pościka wysłały

hello babeczki:-)

Iwonka dziekuje za qciukasy za prace, to nie jest strach tylko bardziej taki dzwiny niepokoj......Jeden dyspozytor zostaje w szpiitalu ( czyli ja) a drugi w Centrum Powiadamiania Kryzysowego w Stazy, do niego bedzie dzwonił ktos, kto potrzebuje pomocy, On wpisuje wszystko do programu komputerowego i łaczy sie on-line ze mna, a ja wysyłam zespól.......
tylko ze na mojej głowie bedzie resta rzeczy zwiazanych ze szpitalem typu planowanie transportow medycznych, uzeranie sie z lekarzami, pilnowanie czasow wyjazdow!!!ehhhh.......

u nas dzisiaj też ładnie za oknem,
a to okurat dobrze,
bo od 6.30 łapiemy mocz do woreczka,
już trochę mam,ale przykleiłam jeszcze jeden
i czekamy z gołą dupka

Joasiu musiałabym Cię nie znać,
by mieć obawy,że nie dasz rady..................:-p
nawiązuje do nowych obowiązków w pracy.............hihihihihiii

ale Ty kochana akurat świetnie dasz sobie rade,
bo jesteś idealnie zoorganizowana osóbką:tak: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
hejooo hejoo :)

my tu sobie z Julką na kolanach urzędujemy od rana :-):tak:

Kawka dopita, zaraz się biorę za ziółka hehe:zawstydzona/y:

nawet nie wiecie jak strasznie mi Was brakowało, boszzzzzzzzzz:szok:

Ale po urlopie mam mocne postanowienie poprawy... To znaczy chciałabym więcej czasu poświęcać młodej i na własny rozwój niż na siedzenie przed kompem. Pora zatrzymać odmóżdżanie.:laugh2: :cool2: :cool2:

Do góry