e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
No to tak z grubsza o naszym wyjeździe
no właśnie z grubsza hehhe, bo ja po tym wyjeździe też jestem grubsza ;-) ;-) ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak z grubsza o naszym wyjeździe
I rzecz jasna moje dziecie też się namiętnie rozkopuje w nocy. Ja wstaję, bo boję się o przeziebienie.Temperatura w nocy to coś ok. 19-20 st i mały spi w body, bluzeczce na długi rekaw, rajtuzkach, albo długich spodenkach i skarpetkach.
Hanti Mati też się sam nie przykrywa nad czym ubolewam, zwłaszcza jak sobie pomyśle, że czeka mnie tyle jesienno-zimowych nocy, kiedy to bde wstawała nakrywac małego. Latem było lepiej......
Kredzia do czego ten link???
to jakieś ubezpieczenia dla maluchów???
Kurcze, to Olylka zdolniacha!!! Mój Maciek to tylko przykrywa pieska z którym śpi. A on sam zawsze odkryty :-)
No i strasznie mi się podoba jak Tymuś Kredzi się boi :-)
Kurcze, to Olylka zdolniacha!!! Mój Maciek to tylko przykrywa pieska z którym śpi. A on sam zawsze odkryty :-)
a ja jadę po pizze.............mam już zamówioną
a taki mi wisi jęzor................jupiiiiiiiiiiii