reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześ dziewuchy.
Wczoraj w nocy wróciłam. Jestem i zyje :)
Ale fajnie było i ciezko było sie rozta z siostra, strasznie płakałyśmy i jeszcze mnie trzyma, Elfiko czy wam tez tak ciezko i płaczecie.

Dziewczyny chciałam wam jeszcze napisac, ze niektórzy dzieciaki tam ubieraja tragedia :no: zimno, piżdziawa baby w korzuchy i kozaki poubierane a dzieciaki w bawełniane bluzeczki i cienkie spodnie. a jedna to z maluchem szla trzymajac go pod pache i on taki sztywny spal chyba, choc wygladal jak niezywy bardziej. Nie miał skarpetek na stopach i je strasznie sine. Bidulek :baffled: Niech sie same chartuja i zapierdzielaja na boso, mówie wam normalnie zal mnie ściskał.

Babeczki, jestem...
Ale po powrocie mam tyle spraw na głowie, że nie mam kompletnie czasu na BB nad czym niezmiernie ubolewam :baffled: :no: :no: :no:

Wczoraj troszkę Was nadrobiłam i tak przede wszystkim:
1. elfik super, że jest super (czytałam zwierzaczki) :elvis:
2. Lilce wytrwałości :tak:
3. Ani.Sz wyrazy uznania za super wierszyk (też oddałam swój głosik) :laugh2:
4. mamy przecudne dzieciaczki w fotogalerii !!!! Krzyś, oba Kubusie i oba Tymusie, Maciuś, Mich, Gabcia, Natalka, Julcia Melllciowa, Darcia, Weroniczka, Milenka i loczek Kornelek ! nie pamiętam czy były jeszcze czyjeś nowe fotki !!! Uważam, że lipcowe dzicieczki są najcudowniejsze pod słońcem ! Bardzo miło jest tak pooglądać jak nam maluchy wyrosły :tak: :tak: :tak:

aaaaaaaa
Melll zegarek super, ciekawe tylko jak się będzie sprawował w noszeniu, czy nie sczernieje?

My dziś kupiliśmy trochę mebli do salonu i jutro mają nam przywieźć, ale się cieszę ! :tak: :-D :-D

Julka gania już na całego, jeszcze przed naszym wyjazdem na urlop młoda więcej raczkowała niż chodziła, ale jak się rozkręciła u mojej mamy to teraz aż mi serce rośnie jak na nią patrzę. Mamy już 10 ząbków. A poza tym to kocham ją ponad życie z każdym dniem co raz mocniej !

jestem sobie wieczorkiem na bb,
bo moje łosisko pojechało na piłkę,
chyba na piłkę,bo ręki nie dam sobie uciąć;-)

Tuśka fajnie,że już jesteś:elvis:

o takim ubieraniu dzieciaczków na zachodzie tez słyszałam,
ale nie widziałam tego na oczy,bo ja zawsze latem gdzieś jeździłam,
też byłam w ciężkim :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

E-mamo chwila w domciu
i zaraz z wszystkim będziesz na bierząco;-) :tak:

koniecznie musisz się pochwalić nowymi meblami,
a i szafy nam jeszcze nie pokazałaś:-p :tak:

Elficzku Zdrówka,Zdrówka,Zdrówka:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a propo leczenia ktoś kiedyś udowodnił,że seks
jest najlepszym lekarstwem:tak: :tak: :tak:

łośka zagoń w dzień do Weroniki,
a wieczorkiem niech pokaże na co go stać
i spełnia małzeńskie powinności:happy: :cool2: :elvis: :tak:

reklama
Do góry