reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki:-)
ale miałam dzien od rana............biegam i biegam, dopiero teraz usiadłam na chwile!!!!
Byłam w Starzy Pozarnej na szkoleniu, utworzyli u Nas Centrum Powiadamiania Ratunkowego, w ktorym poniekad bede pracowac, musiałam poznac specyfike pracy i program do łącznosci..........
czeka mnie w pracy wiele zmian................i juz sie boje!!!!!!

mellciu swietny ten zegarek, ja chciałam taki sam.........
chyba zasiade na allegro i poszukam czegos :-):-):-)

reklama
zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!!!!!!:-):-):-):-)

Maly zasnał dopiero, ja chyba tez sie na chwile połoze........
do pozniej babeczki.........

spacer zaliczony
obiad zrobiony
niania obejrzana :tak:
teraz czekam aż potworzyca wstanie i będziemy jesc obiadek
a potem uczymy sie rysowac :tak:

:rofl2: czesc! i pa
dom na glowie stoji :eek: wiec zmykam :elvis:
Maniula kciuki trzymam żeby sie wszystko udało sprawnie zapakowac i pozałatwiać :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

a gdzie sie podziewa Niuńka?
Tusia tez dzisiaj wraca i obiecała sie zameldowac :tak:
Martuska gdzie?
Dasaria..
Gazelka..
Niania...
Alka...
Iwonka...
Lilka...
Brunetka...
Kasia K...
Edytka...
Ania Szwarc...
Ysia...
Frida...
Kate...
Ania G...
Klaudia...
zapomniałam o kims??

czesc kochane!!! od kilku godzin staram sie napisac tego posta ale wciąz cos mi przeszkadza...

na wstępie ogromne dzieki za głosy na mój wierszyk - mam 3 miesce juppi :)

prócz tego wiem ze iałam cos jeszcze napisac, ale jakos sie nie mogę skupic :( pogoda dzis do bani, humor tez :(

czesc kochane!!! od kilku godzin staram sie napisac tego posta ale wciąz cos mi przeszkadza...

na wstępie ogromne dzieki za głosy na mój wierszyk - mam 3 miesce juppi :)

prócz tego wiem ze iałam cos jeszcze napisac, ale jakos sie nie mogę skupic :( pogoda dzis do bani, humor tez :(

gratulacje :elvis: :-) :elvis: :elvis: :tak:

reklama
Kredzia, w Maćka pokoju w nocy jest ok. 19-20 stopni. Jak zaśnie to zawsze jak idziemy go przykryć to otwieramy mu okno na jakąś godzinkę. My raczej lubimy spać w chłodzie (cały rok mamy w nocy otwarte okno i skręcone kaloryfery) i zauwazyłam, że Maciek tez nie lubi jak się go przegrzewa. jak ma za ciepło w pokoju to śpi niespokojnie.

A co do zabaw: to u nas na topie jest układanie wieży z klocków - Maćka rekord to wieża z 16 klocków :-) No i granie w karty też lubi. A wczoraj wymyśliam nową zabawę. Mam takie karty do gry w memory (wprawdzie po angielsku dla moich uczniów ale co tam - najważniejsze, że mają obrazki). No i pokazuję Maćkowi jedną kartę i ma wśród pozostałych znaleźć taki sam obrazek. Pokazuję mu np. dom i pytam gdzie jeszcze jest domek. No i wczoraj bawilismy się tak ok. 30 minut.

Do góry