reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
a moje dziecko tez ma nowa zabawe w karty
wywala wszystkie a potem idzie po nocnik i po kolei do tego nocnika wrzuca te karty, jak wszyatkie wrzuci to wysypuje i od nowa hmm edukacyjne zajęcie?
Kredziu pytałas o temp. w nocy w sypialni maluszkó, tak iwc u nas jest 18 a czasami nawet 17 stopni w nocy
Weronika śpi w body na krótki rękaw i na to pajac welurowy
odkrywa sie non stop i ja w nocy wstaje z 5 razy żeby ja przykryc i w zwiazku z tym nawet jak mała spi ładnie to ja sie nie wysypiam
chyba kupimy jej taki śpiworek do spania bo juz nie wyrabiam, tylko nei wiem czy to dobra rzecz? może któraś z Was ma cos takiego i jak sie sprawdza?
wywala wszystkie a potem idzie po nocnik i po kolei do tego nocnika wrzuca te karty, jak wszyatkie wrzuci to wysypuje i od nowa hmm edukacyjne zajęcie?
Kredziu pytałas o temp. w nocy w sypialni maluszkó, tak iwc u nas jest 18 a czasami nawet 17 stopni w nocy
Weronika śpi w body na krótki rękaw i na to pajac welurowy
odkrywa sie non stop i ja w nocy wstaje z 5 razy żeby ja przykryc i w zwiazku z tym nawet jak mała spi ładnie to ja sie nie wysypiam
chyba kupimy jej taki śpiworek do spania bo juz nie wyrabiam, tylko nei wiem czy to dobra rzecz? może któraś z Was ma cos takiego i jak sie sprawdza?
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej :-):-)
wstałam............
ale dalej bym spała, ratujac sie kawa nadrabiam...........
wstałam............
ale dalej bym spała, ratujac sie kawa nadrabiam...........
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc kochane!!! od kilku godzin staram sie napisac tego posta ale wciąz cos mi przeszkadza...
na wstępie ogromne dzieki za głosy na mój wierszyk - mam 3 miesce juppi
prócz tego wiem ze iałam cos jeszcze napisac, ale jakos sie nie mogę skupic pogoda dzis do bani, humor tez
aneczko kochana GRATULACJE!!!!!
ciesze sie, ze mogłam sie przyczynic do tego "małego sukcesu"......
Joaska
Lipcowe mamy '05
kurcze chyba mnie bierze jakies choróbsko boli mnie głowa i w gardle drapie
a zimno mi brrrrrr strasznie :sick:
pije herbate z sokiem malinowym , juz druga i próbuje sie rozgrzać ale bez powodzenia
na noc dwie aspiryny, ciepła kapiel, najlepiej wez odrazu jakis srodek na grype, cokolwiek masz......
i lozeczko, a łos do dziecka!!!!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe najbardziej podoba mi sie zalecenie ostatniena noc dwie aspiryny, ciepła kapiel, najlepiej wez odrazu jakis srodek na grype, cokolwiek masz......
i lozeczko, a łos do dziecka!!!!!!!!
Anikaa
Fan(ka)
qrde chłopaki na mnie krzyczą ze znów do kompa usiadłam, ale co tam.
dzieki raz jeszcze za pomoc w 3 miejscu
Elfiku a ja dopiero teraz zauwazyłam twoją "czarną listę " ;-)
i musze Wam powiedzien ze nie ma mnie teraz czesto na bb ...bo wciąz mysle o jedzeniu - jestem na diecie kopenhaskiej i psycha mi siada bo wciaz jestem głodna, a jak juz nie jestem to mnie głowa boli...no ale jeszcze 4 dni i bedzie git... a w ogóle to ta dieta ze względu na porót do pracy, chce wqrzyc co niktóre laski ;-)
dzieki raz jeszcze za pomoc w 3 miejscu
Elfiku a ja dopiero teraz zauwazyłam twoją "czarną listę " ;-)
i musze Wam powiedzien ze nie ma mnie teraz czesto na bb ...bo wciąz mysle o jedzeniu - jestem na diecie kopenhaskiej i psycha mi siada bo wciaz jestem głodna, a jak juz nie jestem to mnie głowa boli...no ale jeszcze 4 dni i bedzie git... a w ogóle to ta dieta ze względu na porót do pracy, chce wqrzyc co niktóre laski ;-)
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Elfiku, my juz dawno zrezygnowalismy z tego śpiworka. Zanim Maciek zaczął chodzić, to śpiworek świetnie się sprawdzał, ale odkąd zaczął być mobilny (Maciek a nie śpiworek) to musieliśmy się go pozbyć, bo ciężko mu było w nim sie rzucać po łóżku. :-) No i w efekcie nie mógł się w nim wygodnie przewracać w nocy, budził się i wściekał, a pod koniec nauczył się go rozpinać i sam z niego wychodził.
Teraz Maciek śpi w body z krótkim rękawkiem, a na to pajacyk koniecznie ze stópkami, bo on ZAWSZE jest odkryty. Ile razy bym go nie przykrywała, to i tak się rozkopie. Ale nie jestem taka sumienna jak Elfik i nie wstaję w nocy, żeby go przykryć. :-)