reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam kobitki, :happy:
dziś jakoś niemrawo się czuję :baffled: :eek: :sick: i jeszcze na dodatek pogoda beznadziejna :wściekła/y:

w czwartek idziemy na szczepienie :cool2:

reklama
a moje dziecko tez ma nowa zabawe w karty :tak:
wywala wszystkie a potem idzie po nocnik i po kolei do tego nocnika wrzuca te karty, jak wszyatkie wrzuci to wysypuje i od nowa :baffled: hmm edukacyjne zajęcie?

Kredziu pytałas o temp. w nocy w sypialni maluszkó, tak iwc u nas jest 18 a czasami nawet 17 stopni w nocy
Weronika śpi w body na krótki rękaw i na to pajac welurowy
odkrywa sie non stop i ja w nocy wstaje z 5 razy żeby ja przykryc i w zwiazku z tym nawet jak mała spi ładnie to ja sie nie wysypiam :no:
chyba kupimy jej taki śpiworek do spania bo juz nie wyrabiam, tylko nei wiem czy to dobra rzecz? może któraś z Was ma cos takiego i jak sie sprawdza?

czesc kochane!!! od kilku godzin staram sie napisac tego posta ale wciąz cos mi przeszkadza...

na wstępie ogromne dzieki za głosy na mój wierszyk - mam 3 miesce juppi :)

prócz tego wiem ze iałam cos jeszcze napisac, ale jakos sie nie mogę skupic :( pogoda dzis do bani, humor tez :(

aneczko kochana GRATULACJE!!!!!
ciesze sie, ze mogłam sie przyczynic do tego "małego sukcesu"......

kurcze chyba mnie bierze jakies choróbsko :baffled: boli mnie głowa i w gardle drapie
a zimno mi brrrrrr strasznie :sick:
pije herbate z sokiem malinowym , juz druga i próbuje sie rozgrzać ale bez powodzenia

kurcze chyba mnie bierze jakies choróbsko :baffled: boli mnie głowa i w gardle drapie
a zimno mi brrrrrr strasznie :sick:
pije herbate z sokiem malinowym , juz druga i próbuje sie rozgrzać ale bez powodzenia

na noc dwie aspiryny, ciepła kapiel, najlepiej wez odrazu jakis srodek na grype, cokolwiek masz......
i lozeczko, a łos do dziecka!!!!!!!!

qrde chłopaki na mnie krzyczą ze znów do kompa usiadłam, ale co tam.
dzieki raz jeszcze za pomoc w 3 miejscu:elvis::elvis::elvis:

Elfiku a ja dopiero teraz zauwazyłam twoją "czarną listę " :-D;-)

i musze Wam powiedzien ze nie ma mnie teraz czesto na bb ...bo wciąz mysle o jedzeniu - jestem na diecie kopenhaskiej i psycha mi siada bo wciaz jestem głodna, a jak juz nie jestem to mnie głowa boli...no ale jeszcze 4 dni i bedzie git... a w ogóle to ta dieta ze względu na porót do pracy, chce wqrzyc co niktóre laski :tak:;-):evil:

reklama
chyba kupimy jej taki śpiworek do spania bo juz nie wyrabiam, tylko nei wiem czy to dobra rzecz? może któraś z Was ma cos takiego i jak sie sprawdza?

Elfiku, my juz dawno zrezygnowalismy z tego śpiworka. Zanim Maciek zaczął chodzić, to śpiworek świetnie się sprawdzał, ale odkąd zaczął być mobilny (Maciek a nie śpiworek) to musieliśmy się go pozbyć, bo ciężko mu było w nim sie rzucać po łóżku. :-) No i w efekcie nie mógł się w nim wygodnie przewracać w nocy, budził się i wściekał, a pod koniec nauczył się go rozpinać i sam z niego wychodził.

Teraz Maciek śpi w body z krótkim rękawkiem, a na to pajacyk koniecznie ze stópkami, bo on ZAWSZE jest odkryty. Ile razy bym go nie przykrywała, to i tak się rozkopie. Ale nie jestem taka sumienna jak Elfik i nie wstaję w nocy, żeby go przykryć. :-)

Do góry