reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
tak sobie czsem też przeglądam ciuszki Melll
i trafia mnie,że nie mogę sobie pozwolić na jakąś szmatkę
na siebie................:-( :-( :-( :-( :-(
melll,a czapki będziesz mieć męskie,czy damskie
muszę kupić mojemu Damianowi,coś fajnego
Melll
Mama Julci
tak sobie czsem też przeglądam ciuszki Melll
i damskie i męskie
hanti
Lipcowe Mamy '05
o to zajrzę jutro na Twoje aukcje kochana,i damskie i męskie
potrzebuję czapki i szalika w kolorze szoro-pomarańczowym,
lub szaro-białym,ewentualnie może być szare
w rozmiwrze s męskie:-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej babeczki
tymi spi zupka dla niego sie gotuje i ziemniaczki dla nas
wpadlam na stronke melci ale punkowskie geterki hehe a jakie czadziki te w groszki krcze ale moda na groszki powrocila ....chyba bo na modzie ja sie za baldzo nie znam .........nigdy nie przepadalam za nia, nosilam po prostu to co mi sie podobalao i co bylo wygodne
panietam jak chodzilam glownie w spodniach w krate (takie tam..............;-)) i pozniej przyszla moda na kratki hehe i kolezanki zbytowaly ze zolta jest modna hehe
a wlasnei co do getrow to widze ze powraca na nie moda...............i spodnie elastyczne mocno dopasowane (te dziny gumowane)
kurde ja tesknie za moimi geterkami wlasnei takie punkowskie mialam fajne lekko jakby welniakowczne czerwona krateczka ehhh miodzio.........ale sie wysluzyly poprzecieraly i lipa dawno w koszu choc jeszce je zszywalam ale juz pozniej byly za waskie
tymi spi zupka dla niego sie gotuje i ziemniaczki dla nas
wpadlam na stronke melci ale punkowskie geterki hehe a jakie czadziki te w groszki krcze ale moda na groszki powrocila ....chyba bo na modzie ja sie za baldzo nie znam .........nigdy nie przepadalam za nia, nosilam po prostu to co mi sie podobalao i co bylo wygodne
panietam jak chodzilam glownie w spodniach w krate (takie tam..............;-)) i pozniej przyszla moda na kratki hehe i kolezanki zbytowaly ze zolta jest modna hehe
a wlasnei co do getrow to widze ze powraca na nie moda...............i spodnie elastyczne mocno dopasowane (te dziny gumowane)
kurde ja tesknie za moimi geterkami wlasnei takie punkowskie mialam fajne lekko jakby welniakowczne czerwona krateczka ehhh miodzio.........ale sie wysluzyly poprzecieraly i lipa dawno w koszu choc jeszce je zszywalam ale juz pozniej byly za waskie
hanti
Lipcowe Mamy '05
wczoraj w ogólnym niezadowoleniu Otylcia walnęła
o podłogę moją komórką i walnął mi wyświetlacz :-( ,
najpierw była,taka plama na środku,
ale jak łosiek coś w niej pogrzebał,to widać
wszystko na wyświetlaczu,ale na tle cieńkich pasków
i tak się teraz obawiam,że jeden lżejszy wstrząs
i będzie już po mojej komórce
a wtedy będe sobie nosić poprzednią cegłe
o podłogę moją komórką i walnął mi wyświetlacz :-( ,
najpierw była,taka plama na środku,
ale jak łosiek coś w niej pogrzebał,to widać
wszystko na wyświetlaczu,ale na tle cieńkich pasków
i tak się teraz obawiam,że jeden lżejszy wstrząs
i będzie już po mojej komórce
a wtedy będe sobie nosić poprzednią cegłe
kolorowa_kredka
Fan(ka)
zarabista jest ta bluzka ~FISHBONE~ bluzka PASKI z czaszką EMO roz.S NOWA (139919361) - Aukcje internetowe Allegro
tylko dlaczego taka mala albo dlaczego ja taka duza ;-)
tylko dlaczego taka mala albo dlaczego ja taka duza ;-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ehhh te nasze kochane psujaki
tymi kiedys mlodemu zaslinil komore jechalismy autem i tymul sie zloscil bardzo mlody dal mu tel i zaslinil mu i ................przestal dzialac (to byla jakas komorka od szwagra sredniodobra tzn bateria slaba) no i bylm ciezko zdziwiona ze mlody sie nie wsiekal tylko powiedzial trudno to tylko tel .............................mial stara nokie wiec bylo ok
kasiu dzieki za odp w sprawie ubierania szkraba na noc i tem..........ja tymikowi od kilku dni zakladam dlugie body pod pidzamke a pokoju mamy 19 stopni w nocy...............
ok oddalam sie od kompa
melcia fajowe masz tam niektore szmatki ..........takie nielolowate ;-)
tymi kiedys mlodemu zaslinil komore jechalismy autem i tymul sie zloscil bardzo mlody dal mu tel i zaslinil mu i ................przestal dzialac (to byla jakas komorka od szwagra sredniodobra tzn bateria slaba) no i bylm ciezko zdziwiona ze mlody sie nie wsiekal tylko powiedzial trudno to tylko tel .............................mial stara nokie wiec bylo ok
kasiu dzieki za odp w sprawie ubierania szkraba na noc i tem..........ja tymikowi od kilku dni zakladam dlugie body pod pidzamke a pokoju mamy 19 stopni w nocy...............
ok oddalam sie od kompa
melcia fajowe masz tam niektore szmatki ..........takie nielolowate ;-)
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)