reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
tak sobie czsem też przeglądam ciuszki Melll
i trafia mnie,że nie mogę sobie pozwolić na jakąś szmatkę
na siebie................:-( :-( :-( :-( :-(

melll,a czapki będziesz mieć męskie,czy damskie:confused: :confused: :confused:

muszę kupić mojemu Damianowi,coś fajnego:tak:

hej babeczki :)

tymi spi zupka dla niego sie gotuje i ziemniaczki dla nas

wpadlam na stronke melci ale punkowskie geterki hehe ;) a jakie czadziki te w groszki krcze ale moda na groszki powrocila :) ....chyba bo na modzie ja sie za baldzo nie znam :eek::tak:.........nigdy nie przepadalam za nia, nosilam po prostu to co mi sie podobalao i co bylo wygodne

panietam jak chodzilam glownie w spodniach w krate (takie tam..............;-)) i pozniej przyszla moda na kratki hehe i kolezanki zbytowaly ze zolta jest modna hehe

a wlasnei co do getrow to widze ze powraca na nie moda...............i spodnie elastyczne mocno dopasowane (te dziny gumowane)
kurde ja tesknie za moimi geterkami wlasnei takie punkowskie mialam fajne lekko jakby welniakowczne czerwona krateczka ehhh miodzio.........ale sie wysluzyly poprzecieraly i lipa dawno w koszu choc jeszce je zszywalam ale juz pozniej byly za waskie

wczoraj w ogólnym niezadowoleniu Otylcia walnęła
o podłogę moją komórką i walnął mi wyświetlacz:zawstydzona/y: :-( ,
najpierw była,taka plama na środku,
ale jak łosiek coś w niej pogrzebał,to widać
wszystko na wyświetlaczu,ale na tle cieńkich pasków
i tak się teraz obawiam,że jeden lżejszy wstrząs
i będzie już po mojej komórce:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

a wtedy będe sobie nosić poprzednią cegłe:baffled: :no: :no: :no:

ehhh te nasze kochane psujaki ;)

tymi kiedys mlodemu zaslinil komore ;) jechalismy autem i tymul sie zloscil bardzo mlody dal mu tel i zaslinil mu i ................przestal dzialac (to byla jakas komorka od szwagra sredniodobra ;) tzn bateria slaba) no i bylm ciezko zdziwiona ze mlody sie nie wsiekal :szok::tak: tylko powiedzial trudno to tylko tel :szok:.............................mial stara nokie wiec bylo ok

kasiu dzieki za odp w sprawie ubierania szkraba na noc i tem..........ja tymikowi od kilku dni zakladam dlugie body pod pidzamke a pokoju mamy 19 stopni w nocy...............

ok oddalam sie od kompa

melcia fajowe masz tam niektore szmatki :tak:..........takie nielolowate ;-)

reklama
Do góry