reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

asiu gdzies wczesniej przelecialo mi ze pytalas o choinke ...............bedziemy mieli jakas ciupenka bo w naszym pokoiku to miejsca nie mamy prawie wcale no ale jak cos to bedzie stala wysoko choc nie wiem bo chyba ubieremy ja tak zeby tymi mogl sie z nia zaprzyjaznic .......jakies jabluszko male cukiekek drewniane ozdobki..........

kochane mykam spac padam na pysk ostatnio...............jeszcze zerkne bo mam zupkena gazie..............

dobrej nocki !!

reklama
-a fotki Mili mnie rozczlily, fajnie dobralas Lilka te zdjecia, dokladnie mozna zauwazyc jak z malutkiego pomarszczonego bobaska wyrasta sliczna dziewczynka

dziekuje Elficzku:elvis: :elvis: :elvis:

pamietam ze była juz kiedys taka akcja aby powklejac zdjecia miesiac po miesiacu ale nie umialam wtedy jeszcze fotek wklejac,wiec teraz z małym opoznieniem :-) ale są

ja bardzo czesto przegladam te zdjecia i naprawde strasznie sie dziwie jak ta moja Milinka sie zmienia :-)

no ja mykam kochane nynki
buziaczki

Otylci duzo zdrówka,niech jutro czuje sie lepiej :elvis:

papaaa

hej baby

ja na chwilke tylko i pewnie tak juz w najblizszym czasie zostanie :(

boli mnie brzuch na sama mysl ze juz niedlugo lecimy
to ostatni spokojny weekend przed nami
mam mase spraw do zalatwienia i nie wiem od czego zaczac :baffled: :eek:

Gazelko nie znam Twojej przyjaciolki znam tu troszke ludzi ale Polakow samotnych bezdzietnych i amerykanskie rodzinki :-( a szkoda bo moglysmy sie poznac i byloby razniej

tak w skorcie u nas: dzieciaki przeziebione, przy zmianie oleji sknocili migacze :eek: jakim cudem nie wiem ale kosztowalo niemalo :wściekła/y:

poza tym jednej kanapy juz sie pozbylismy a druga dzis Duzy zarwal :szok: :eek: :-D uwalil sie jak slon i trach sztrzelila :tak: :-D :-p

ok zmykam i cmoki w boki :elvis:

Kredziu Jasiu ma obecnie jedna drzemke jak budzi sie rano po 8. Gdy mu sie zdarzy obudzic kolo 7 to wtedy sa dwie bo do 13 nie wytrzymuje.
Ostanio jednak spi ladnie do 8 wiec kolo 13 zasypia i spi 1 h - 1,5 i pozniej to juz tylko nocne spanie:-)

Dzień dobry AniuG., miłej pracki :tak:

Elfik, ja nie mogę odtworzyć filmiku z Weroniką :no:

Idziesz w sobotę do taty na urodziny? Mój też ma urodzinki dokładnie 12.11 :happy:

Dzien Doberek!!!
Kawka wypita,spot reklamowy kandydata KOnonowicza obejrzany i w związku z tym mam extra humor :) wkleiłam Wam w wesołych mamuskach :D

Ani będę CI ogroooooooooomnie wdzieczna za te odcinki bo jestem zachwycona tym serialem (chyba edyny jaki oglądam)
Efiku :elvis::elvis::elvis: dzieki w imieniu mojego łobuziaka..mi się jeszcze nie udało pbejrzec Weroniki ale moze w tym programie nokii co piszesz, ...zaraz sobie sciągnę...

Iwonko, idę dzis składac dokumenty Kubusia do żłobko, bede Ci wdzieczna jakbys napisała o swoich przemysleniach na temat żłobka Korneka..z czego jestes zadowolona a co Ci nie pasuje. wiem ze każdy złobek inny ale moze zwrócisz mi uwage na jakies kwestie ??

Hanti, zdrówka dla maleńkiej

reklama
wszystkim ciociom dziękujemy za życzenia POWROTU DO ZDROWIA:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zaraz lecimy do lekarza i zobaczymy,
co dopadło moją kruszynke:confused: :confused: :confused:

Do góry