reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

asiu gdzies wczesniej przelecialo mi ze pytalas o choinke ...............bedziemy mieli jakas ciupenka bo w naszym pokoiku to miejsca nie mamy prawie wcale no ale jak cos to bedzie stala wysoko choc nie wiem bo chyba ubieremy ja tak zeby tymi mogl sie z nia zaprzyjaznic .......jakies jabluszko male cukiekek drewniane ozdobki..........

kochane mykam spac padam na pysk ostatnio...............jeszcze zerkne bo mam zupkena gazie..............

dobrej nocki !!

reklama
-a fotki Mili mnie rozczlily, fajnie dobralas Lilka te zdjecia, dokladnie mozna zauwazyc jak z malutkiego pomarszczonego bobaska wyrasta sliczna dziewczynka

dziekuje Elficzku:elvis: :elvis: :elvis:

pamietam ze była juz kiedys taka akcja aby powklejac zdjecia miesiac po miesiacu ale nie umialam wtedy jeszcze fotek wklejac,wiec teraz z małym opoznieniem :-) ale są

ja bardzo czesto przegladam te zdjecia i naprawde strasznie sie dziwie jak ta moja Milinka sie zmienia :-)

no ja mykam kochane nynki
buziaczki

Otylci duzo zdrówka,niech jutro czuje sie lepiej :elvis:

papaaa

hej baby

ja na chwilke tylko i pewnie tak juz w najblizszym czasie zostanie :(

boli mnie brzuch na sama mysl ze juz niedlugo lecimy
to ostatni spokojny weekend przed nami
mam mase spraw do zalatwienia i nie wiem od czego zaczac :baffled: :eek:

Gazelko nie znam Twojej przyjaciolki znam tu troszke ludzi ale Polakow samotnych bezdzietnych i amerykanskie rodzinki :-( a szkoda bo moglysmy sie poznac i byloby razniej

tak w skorcie u nas: dzieciaki przeziebione, przy zmianie oleji sknocili migacze :eek: jakim cudem nie wiem ale kosztowalo niemalo :wściekła/y:

poza tym jednej kanapy juz sie pozbylismy a druga dzis Duzy zarwal :szok: :eek: :-D uwalil sie jak slon i trach sztrzelila :tak: :-D :-p

ok zmykam i cmoki w boki :elvis:

Kredziu Jasiu ma obecnie jedna drzemke jak budzi sie rano po 8. Gdy mu sie zdarzy obudzic kolo 7 to wtedy sa dwie bo do 13 nie wytrzymuje.
Ostanio jednak spi ladnie do 8 wiec kolo 13 zasypia i spi 1 h - 1,5 i pozniej to juz tylko nocne spanie:-)

Dzień dobry AniuG., miłej pracki :tak:

Elfik, ja nie mogę odtworzyć filmiku z Weroniką :no:

Idziesz w sobotę do taty na urodziny? Mój też ma urodzinki dokładnie 12.11 :happy:

Dzien Doberek!!!
Kawka wypita,spot reklamowy kandydata KOnonowicza obejrzany i w związku z tym mam extra humor :) wkleiłam Wam w wesołych mamuskach :D

Ani będę CI ogroooooooooomnie wdzieczna za te odcinki bo jestem zachwycona tym serialem (chyba edyny jaki oglądam)
Efiku :elvis::elvis::elvis: dzieki w imieniu mojego łobuziaka..mi się jeszcze nie udało pbejrzec Weroniki ale moze w tym programie nokii co piszesz, ...zaraz sobie sciągnę...

Iwonko, idę dzis składac dokumenty Kubusia do żłobko, bede Ci wdzieczna jakbys napisała o swoich przemysleniach na temat żłobka Korneka..z czego jestes zadowolona a co Ci nie pasuje. wiem ze każdy złobek inny ale moze zwrócisz mi uwage na jakies kwestie ??

Hanti, zdrówka dla maleńkiej

reklama
wszystkim ciociom dziękujemy za życzenia POWROTU DO ZDROWIA:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zaraz lecimy do lekarza i zobaczymy,
co dopadło moją kruszynke:confused: :confused: :confused:

Do góry